
خانواده ده ایکس
با عضویت در خانواده ده ایکس علاوه بر یادگیری استراتژی های مختلف معاملاتی بصورت مادام العمر در کانال وی آی پی خانواده ده ایکس عضو شوید.
سلام دوست من، به صفحه آموزش رایگان ارز دیجیتال مسترسیگنال خوش آمدید. میدونم که دنبال آموزش ارز دیجیتال از پایه هستی و میتونم بگم درست ترین جایی که میتونستی باشی قرار گرفتی.
قبل از اینکه درگیر مطالعه مقاله و نوشته های زیاد بشی، بهت پیشنهاد می دم در خانواده ده ایکس عضو باشی. خانواده ده ایکس شامل دوره آموزش ارز دیجیتال و همزمان عضویت در کانال VIP ارز دیجیتال مادام العمر به همراه سیگنال ارز دیجیتال است. برای اینکه به یک تریدر حرفه ای تبدیل بشی می تونی ، به محض عضویت از کانال VIP کنی و از سیگنال ها و تحلیل های همیشگی ما هم بهره مند شوید. اما اگر تجربه کافی نداری و بدنبال آموزش صفر تا صد ارز دیجیتال هستی همه چیز رو می تونی در این صفحه مطالعه کنی و آموزش ببینی. ارز دیجیتال از مبتدی تا پیشرفته حتی آموزش رایگان معاملات فیوچرز را توی همین صفحه دنبال کن.
20 ساعت آموزش رایگان در 14 جلسه
تحلیل تکنیکال از پایه تا پیشرفته
معاملات اسپات و فیوچرز
با توجه به منابع متعددی که در اینترنت تو حوزه ی رمز ارزهای وجود داره، مطمئنیم که شما هم برای انتخاب بهترین سایت آموزش ارز دیجیتال از مبتدی تا پیشرفته، حسابی سردرگم شده اید. به همین خاطر قصد داریم که ویژگی های یک پلتفرم اموزشی معتبر و قابل اعتماد رو بهتون بررسی کنیم و بگیم که چرا باید خانواده ده ایکس مسترسیگنال رو برای یادگیری ارز دیجیتال انتخاب می کنید.
خانواده ده ایکس نتیجه ی سال ها تلاش و فعالیت ما در حوزه ی ارزهای دیجیتال و معامله گری است. با توجه به این که یک منبع آموزش ارز دیجیتال از صفر تا صد و به شکل کامل و جامع وجود نداره و منابع موجود هم ایرادات زیادی رو دارند. تصمیم گرفتیم که یک پلتفرم بصورت کاربردی و هدفمند در مورد کریپتوکارنسی ها به مخاطبین عزیزمان ارائه بدیم. با حضور در خانواده ده ایکس که شامل جدیدترین متد ها و روش های آموزشی می باشد، به یک معامله گر حرفه ای ارز دیجیتال تبدیل خواهید شد.
جالب است که بدانید شما با عضویت در خانواده ده ایکس به رایگان به آموزش های پایه و اصولی دسترسی پیدا می کنید و با عضویت در خانواده 10ایکس دوره آموزش ارز دیجیتال ویژه به علاوه کانال سیگنال VIP و استراتژی های معاملاتی حرفه ای دسترسی داشته باشید. مدرس دوره مهندس نادر رمضانی تحلیل گر و معامله گر ارزدیجیتال که با یک جستجو ساده در یوتیوب ویدئوهای تحلیل چندساله بیت کوین و ارزهای دیجیتال همچنین آموزش های رایگان را مشاهده خواهید نمود. علاوه بر آن تیم سیگنال 369 که به عنوان مکمل خدمات آموزشی در اختیار اعضای خانواده 10 ایکس قرار می گیرد.
دنیای امروز روش های سرمایه گذاری زیادی را پیش روی ما قرار داده است اما یکی از پر رنگ ترین روش ها برای سرمایه گذاری خرید و فروش ارزهای دیجیتال است که دنیای جدیدی از سرمایه گذاری را پیش روی ما قرار داده است.
آموزش ارز دیجیتال به شما کمک می کند که در این روش سرمایه گذاری نیز مانند روش های دیگر سرمایه گذاری با دقت بالایی وارد شده و ریسک سرمایه گذاری شما کمتر شود. در این مقاله هر آنچه که باید درباره ارزهای دیجیتال و آموزش ارز دیجیتال نیاز است بدانید را شرح داده ایم.
ارزهای دیجیتال از شبکه ای به نام بلاک چین استفاده کرده که برای ذخیره و نگهداری داده ها و اطلاعات کاربرد دارد. ارزهایی مانند بیت کوین (Bitcoin)، اتریوم (Ethereum)، ریپل XRP، متیکMatic، دوج کوین و... رو می شناسید احتمالا، این ارزها فقط گوشه ای از این بازار بزرگ می باشند. در این مارکت بیش از 5 هزار ارز دیجیتال مختلف وجود دارد.دلیل اصلی به وجود آمدن این دارایی ها، به وجود آوردن یک سیستم سریع، امن و غیرقابل دستکاری برای نقل و انتقال دارایی در سراسر جهان بوده است؛ هر چند که امروزه رمز ارزهایی وجود دارند توجه داشته باشید ورود به این حوزه برای همه افراد دیر یا زود اتفاق می افتد پس سعی کنید جزء آخرین نفرات نباشید و برای آموزش و یادگیری ارزهای دیجیتال و استراتژی معاملات ارز دیجیتال و شناسایی آنها زمان بیشتری بگذارید.
امروزه ارز دیجیتال و سرمایه گذاری رمز ارزها زبانزد اکثر افراد از پیر و جوان شده است. در حوزه رمز ارزها حرف و حدیث ، آموزش ها و دوره های متفاوتی وجود دارد اما شما به این صفحه ما آمده اید تا دقیقا متوجه بشوید که قضیه کریپتوکارنسی و رمز ارزها از چه قراره است؟ شاید هم شنیده باشید که یک روز رمز ارزی به اسم بیت کوین کمتر از یک دلار ارزش داشته ولی سقف تاریخی خود را یعنی 67 هزار دلار را زده و در حال حاضر بر روی قیمت 20 هزار دلار در حال معامله است.
در دنیای ارز دیجیتال تصور سود های بالا خیلی ها را هیجان زده کرده و البته گاها بعضی افراد را هم دچار ترس و دلهره می کند که از بازار عقب مانده و دیگه نمی توانند همچنین سود هایی رو بدست آورند؟ احساسات باعث میشوند که بعضی از افراد بدون داشتن اطاعات کافی در مورد رمز ارزها وارد این مارکت شده که متاسفانه در اکثر موراد هم سرمایشان رو از دست میدهند و هم نتیجه ی ماه ها تلاششان را در یک شب به باد داده و به اصطلاح آش را با جاش تقدیم بازار می کنند.
ارز بیت کوین که به عنوان اولین رمز ارز جهان هم شناخته و با نماد BTC در بازار های مالی معامله میشود ، توسط فرد یا گروه ناشناسی به اسم ساتوشی ناکاماتو به وجود آمد. از بیت کوین به عنوان موفق ترین پروژه ای که در بستر بلاک چین اجرا شده هم یاد میکنند.
این رمز ارز در سال 2009 معرفی شده و از همون زمان تا الان توانسته در رتبه اول بازار ارزهای دیجیتال قرار بگیرد. نکته مهمی که در مورد بیت کوین وجود داره و باعث محبوبیت آن شده است، متن باز بودن یا (Open Source) بودن این پروژه است که به خاطر همین ویژگی هیچ شخصی مالیکت یا کنترل آن را بدست ندارد.
در حال حاضر هم بیت کوین ارزشمند ترین رمز ارز بازار به شمار میاد و به خاطر عرضه ی محدودی که داره (21 میلیون واحد) به مرور زمان ارزشمندتر هم میشود. البته برای بررسی ارزشمندی یک رمز ارز، یادگیری روش های مختلف تحلیل ارزهای دیجیتال ضروری است.
بیت کوین قابل استخراج دارد و با تهیه تجهیزاتی می توانید بیت کوین استخراج کرده و از این روش کسب درآمد نمایید. البته برای کسب درآمد از ارزهای دیجیتال، راههای بهتری از استخراج وجود دارد که در ادامه آموزش خواهیم داد. با کمی مطالعه و آموزش ارز دیجیتال به راحتی در هر مکان و زمانی می توانید کسب درآمد نمایید.
هر ارزی به جز بیت کوین، آلت کوین (Altcoin) نامیده می شود. این عبارت از ترکیب واژه های Alternative و Coin تشکیل شده که به معنی سکه های جایگزین است.
از مهمترین آلت کوین های بازار کریپتوکارنسی ها میتونیم به کاردانو (Cardano)، اتریوم (Ethereum)، دوج کوین (DogeCoin) و ... می توان اشاره کنیم.
در مورد آلت کوین ها، همبستگی بین قیمت بیت کوین و آلتهاست که میتونه مثبت یا منفی باشد. به عبارت ساده تر قیمت بیت کوین روی آلت کوین ها هم تاثیر مستقیم داره که ممکن است گاها بعضی از رمز ارزها هم جهت با بیت کوین حرکت کنند و برخی دیگه خلاف جهت آن که یک تریدر حرفه ای می تواند این روند را تشخیص دهد. بیت کوین جهت اصلی قیمت ها در مارکت را تعیین می کند.
وقتی که بیت کوین و فناوری استفاده شده در اون به دنیا عرضه شد، افراد دیگه ای با الهام گرفتن از آن، با هدف رقابت یا حل برخی از مشکلات با افزایش تعداد توکن های رمزنگاری شده، بازار ارزهای دیجیتال به وجود اومد.
لازم به ذکره که برخی از پروژه ها شباهت های زیادی رو به بیت کوین داشتن، در حالی که بعضی دیگه کاملا متفاوت بودن و برای اهداف دیگه ای ساخته شده اند.
رمز ارزها با توجه به شرایطی که در شبکه ی بلاک چین آن ها وجود دارد و اهدافی که برای توسعه ی آن ها در نظر گرفته شده است، به انواع گوناگونی دسته بندی می شود. رمز ارزهایی که جایگزین بیت کوین می شوند، آلت کوین می گویند. به جز بیت کوین، به همه ی کوین ها آلت کوین گفته می شود.
ارزهای دیجیتالی که به صورت اختصاصی، شبکه ی بلاک چین مخصوصی دارند، گفته می شود. یکی از معروف ترین کوین های موجود در بین رمز ارزها، بیت کوین می باشد.
به رمز ارزهایی که بلاک چین اختصاصی نداشته و بر روی سیستم سایر رمز ارزها پیاده سازی می شوند، توکن می گویند.
استیبل کوین معمولا با پشتوانه ی یک پول واقعی و یا طلا توسعه پیدا می کند. تتر یکی از استیبل کوین های شناخته شده است. قیمت این استیبل کوین همیشه با یک دلار آمریکا برابری می کند.
این رمز ارزها، بدون هیچ هدف خاصی توسعه پیدا می کنند. این رمز ارزها بیشتر برای سودجویی به وجود می آیند و برای همین خاطر نباید بر روی آینده ی آن ها اعتماد کرد. رمز ارز سیف مون safemoon که جدیدا معروف شده است، از دسته ی رمز ارزهای شت کوین است.
میم کوین:
این رمز ارزها هم دقیقا همانند شت کوین هستند. به این صورت که در این رمز ارزها از عبارت مودبانه تری استفاده شده است. شیبا اینو در حال حاضر یکی از این رمز ارزها می باشد.
به رمز ارزهایی که نشات گرفته از ریشه ی سایر رمز ارزها می باشند، فورک گفته می شود. به عنوان نمونه بیت کوین کش یک فورک از بیت کوین می باشد. کوین ها به رمز ارزهایی گفته می شوند که دارای شبکه ی بلاک چین اختصاصی هستند. این مورد باعث می شود که کوین ها وابسته به رمز ارز دیگری نباشند.
اکثر رمز ارزهای موجود که روز به روز هم به تعداد آن ها اضافه می شوند، توکن می باشند. یکی از معروف ترین شبکه های بلاک چین ها اتریوم است که پذیرای ارزهای دیجیتالی توکن است. احتمال این که یک توکن در آینده به کوین تبدیل شود، زیاد است.
صرافی های شناخته شده و بزرگ دارای رمز ارز مخصوص خود هستند. کاربران با استفاده از این رمز ارزها می توانند معاملات خود را با کارمزد کمتری انجام دهند. یکی از معروف ترین این رمز ارزها، بایننس کوین است.
ارز دیجیتال پرداختی:
هدف از پیدایش این رمز ارزها، جایگزین شدن آن با پول واقعی است. از این رمز ارزها برای پرداخت قیمت محصولات در معاملات استفاده می شود. معروف ترین رمز ارزهای دیجیتالی پرداختی عبارت هستند از: ریپل، استلار، زی کش و …
این رمز ارزها برای پرداخت کارمزد تراکنش ها بین سایر رمز ارزها به دلیل دارا بودن به یک شبکه ی بلاک چین بسیار قوی توسعه پیدا شده است. برای این رمز ارز ها زیرساخت خیلی بزرگی لازم می باشد. یکی از معروف ترین ارز دیجیتال های زیرساختی، اتریوم می باشد. سایر ارزهای دیجیتالی زیر ساختی هم عبارت هستند از: کاردانو، دات، الگورند، ایاس، ترون، سولانو، ویوز و ….
از این رمز ارزها برای وام دادن و کاهش کارمزد صرافی استفاده می شود. افرادی که دارای سرمایه کافی نیستند با استفاده از این رمز ارزها می توانند موجب افزایش سرمایه ی خود شوند. از جمله مهم ترین رمز ارزهای مالی می توان به یونی سوآپ و کامپوند و کرو و کاوا اشاره کرد.
هدف از توسعه ی این رمز ارزها در استفاده کاربران از بلاک چین رمز ارزهای خدماتی برای حل مشکلاتشان می باشد. مهم ترین رمز ارزهای خدماتی چین لینک و فایل کوین و سیا کوین و استورج هستند.
از این رمز ارزها بیشتر در شرط بندی و در بازی های کامپیوتری و در شبکه های مجازی استفاده می شود. بت، فلو، آدیوس، چیلیز از جمله رمز ارزهای سرگرمی و رسانه ای می باشند.
هدف از استخراج ارز دیجیتال رسیدن به یک دارایی ارزشمند است. به بیان ساده تر استخراج ارز دیجیتال به تولید کوین های جدید آن رمز ارز گفته می شود. کاربران می توانند با پردازنده های خانگی خود به شبکه ی یکی از رمز ارزها وصل شوند.
مبادله هایی که در بلاک چین هر کدام از رمز ارزها صورت می پذیرند باید در ابتدا تایید شوند، و بعد از تایید به زنجیره ی بلوکی اضافه گردند. چون بدون تایید، هیچ تراکنشی انجام نمی شود.
وظیفه تایید این تراکنش ها به عهده ی افراد استخراج کننده می باشد. افراد استخراج کننده با هر تاییدی که بر روی تراکنش های موجود در شبکه ی بلاک چین می کنند، می توانند مقداری از کوین های آن شبکه را تحت عنوان پاداش دریافت کنند. این کوین ها از توکن های قبلی موجود در شبکه ی آن رمز ارز نبوده و به صورت جدید تولید می شوند. به این پروسه، استخراج ارز دیجیتال گفته شود.
وایت پیپر ارز دیجیتال یکی از اصطلاحاتی است که اشاره به سند اولیه ی معرفی این ارزها دارد. هر کدام از توسعه دهندگان در زمانی معرفی رمز ارزهای خود به کل دنیا از یک سند استفاده می کردند که همه ی اطلاعات لازم در آن نوشته می شد. این سند در بازار کریپتوکارنسی به عنوان وایت پیپر شناخته شده است.
اصطلاح ترید اشاره بر خرید و فروش ارزها دارد. این اصطلاح اکثرا در خرید و فروش های کوتاه مدت به کار برده می شود و یا به نوسان گیری ها و معاملات رمز ارزها در مدت زمان کمتر از یک ماه را ترید گفته می شود.
تریدر هم به کسی که در بازار رمز ارزها به معاملات کوتاه مدت می پردازد گفته می شود. یک تریدر با سرمایه گذار تفاوت زیادی دارد. برای یک تریدر مهم نیست که بیت کوین در قیمت 20 هزار دلار معامله میشود، یا 40 هزار دلار یا صد هزار دلار یا حتی 2هزار دلار بلکه فقط از نوسانات قیمت سود می گیرد. برخلاف سرمایه گذار که حتما باید قیمت افزایش پیدا کند تا سود کند.
هولد و هولدر هم مشابه ترید و تریدر است، با این تفاوت که از این اصطلاحات جهت حفظ و نگهداری رمز ارزها برای مدت زمان طولانی استفاده می شود. هولدر در واقع همان سرمایه گذار است. در ارزهای دیجیتال هولد هم ریسک های خودش را دارد.
عرضه ی اولیه ارزهای دیجیتال با عبارت ICO شناخته می شود. اهداف گوناگونی از عرضه ی اولیه ارزهای دیجیتالی وجود دارد. عرضه ی اولیه یک رمز ارز با قیمت پایین تری ارائه می شود.
برخی از سرمایه گذاران در عرضه های اولیه شرکت می کنند، دلیل این کار هم در افزایش چند صد برابری ارزش رمز ارزها در روزهای اول ورود به بازار می باشد. سرمایه گذاران با خرید عرضه ی اولیه می توانند در مدت زمان کوتاهی، سود بسیار زیادی را کسب نمایند. توسعه دهندگان رمز ارز ها هم با استفاده از عرضه ی اولیه می توانند سرمایه زیادی را جذب نماید.
کاربرد رمز ارزها هم بستگی به خود رمز ارز دارد. کاربردهای عمومی رمز ارزها به صورت زیر هستند:
بعضی از رمز ارزها در فاز صعودی مارکت بیش از یک میلیون برابر رشد را تجربه کردند. به این معنی که اگر شما یک میلیون روی آن رمز ارزها سرمایه گذاری می کردید هم اکنون یکی از میلیاردرهای بزرگ به شمار می آمدید. البته در زمینه ی سرمایه گذاری باید واقع بین و منطقی باشید.
بازار کریپتوکارنسی، بازاری است که در آن اتفاقات زیادی رخ می دهد. به این صورت که ارزهایی که از نظر فاندامنتال دارای هیچ ارزشی نیستند، با رشد زیادی روبرو می شوند. و یا ارزهایی که خیلی کند رفتار می کنند، ممکن است تبدیل به یک ارز قوی و قدرتمند شوند. یک توییت می تواند کل بازار را به هم بزند و یک اشتباه ناشی از عدم شناخت رمز ارزها می تواند موجب از بین رفتن کل سرمایه ی شخص شود.
انسان نمی تواند بر روی ترس و طمع خود کنترل داشته باشد و با شکست می توانید روبرو شوید. برای سرمایه گذاری در بازار ارز دیجیتال نیاز به کسب 4 دانش برای سرمایه گذاری می باشید.
آموزش ارز دیجیتال چهار مهارت نیاز دارید:
کسب دانش تحلیل فاندامنتال
کسب دانش تحلیل تکنیکال
ساخت استراتژی معاملاتی اثربخش
مدیریت سرمایه و روانشناسی معاملاتی
دوره آموزش ارزدیجیتال خانواده 10 ایکس در کسب این مهارت ها به شما کمک خواهد کرد. کانال سیگنال ارز دیجیتال با عضویت مادام العمر هدیه خرید دوره آموزش ارز دیجیتا خانواده 10 ایکس می باشد.
روش های سرمایه گذاری به شرح زیر هستند که در ادامه به بررسی تک تک آن ها به همراه مزایا و معایب آن ها خواهیم پرداخت:
نکات کلیدی:
قبل از شروع کار بهتر است دوره ارز دیجیتال خود را کامل نمایید.
قبل از شروع به سرمایه گذاری باید استراتژی های بازار را تست کنید.
سرمایه ی کم اقدام کنید.
صرافی معتبر و مناسب انتخاب کنید.
اسیر هیجان این بازار نشوید.
به صورت منطقی اقدام به انجام معاملات خود کنید.
شخصیت معاملاتی خودتان را بشناسید.
داشتن دید بلند مدت برای سرمایه گذاری می تواند منجر به ایجاد شرایط بهتر برای شما شود.
در ابتدای کار انتخاب معاملات spot می تواند شرایط بهتری را برای شما رقم بزند.
سرمایه گذاری روی ارز دیجیتال با خرید و فروش به این صورت است که شما رمز ارز مورد نظر خود را با قیمت های پایین معامله می کنید و در قیمت های بالاتر اقدام به فروش آن می کنید. با استفاده از این روش شما می توانید در مدت زمان کم سرمایه ی خود را چندین برابر کنید.
به این روش معاملات اسپات در ارز دیجیتال هم می گویند. در این روش باید تخصص بسیار زیادی در استفاده از روش های تحلیل تکنیکال و فاندامنتال داشته باشید. البته تجربه ی کافی هم در به کارگیری از استراتژی های نوسان گیری در ارز های دیجیتال بسار مهم است.
با سرمایه گذاری خیلی کم هم می توان وارد بازار ارز دیجیتال شد.
امکان رسیدن به درآمد ثابت ماهیانه قابل توجه
مستلزم صرف زمان زیاد است.
به تجربه و تخصص خیلی بالایی نیاز دارد.
این روش نیاز به سرمایه گذاری طولانی مدت و پول اضافی می باشد. در این روش می توانید ارزهای معتبر را شناسایی کرده و در زمان مناسب آن ها را خریداری کنید. و بعد از گذشت مدت زمانی می توانید به سود بالایی برسید. اصطلاح هودل در ارز دیجیتال هم به همین معنی است. هولد کردن نیز بدون دانش کافی و آشنایی با رفتار بازار می تواند ضررهایی را متحمل سرمایه گذار کند.
مزیت های هولد ارز دیجیتال:
بعد از گذشت چند سال امکان چند برابر شدن سرمایه ی اولیه
امکان سرمایه گذاری با مبالغ کم وجود دارد
عدم نیاز به صرف وقت زیاد
کمتر بودن ریسک
معایب هولد کردن ارز دیجیتال:
درگیر بودن سرمایه برای مدت طولانی
بروز مشکلات سیستماتیک در رمز ارز و افت شدید ارزش
با استفاده از معاملات فیوچرز، معامله گران این امکان را دارند تا یک ارز را در قیمت های پایین خریداری کرده و در قیمت بالاتر به فروش برسانند. این روش به صورت دو طرفه می باشد، به این صورت که از نزول قیمت ها هم می توان کسب سود کرد.
در این روش می توان به ضریب اهرمی یا همان لوریج دسترسی داشت. منظور از ضریب اهرمی این است که با استفاده از این روش ده تا صد برابر سرمایه ی خود می توانید معامله باز نمایید. استفاده از معاملات فیوچرز بسیار ریسک بالایی داشته و افراد تازه کار نباید به هیچ عنوان از این شرایط استفاده کنند.
اگر در این بخش تجربه دارید می توانید به بخش ویدئوآموزش معاملات فیوچرز در همین مقاله مراجعه کنید. همچنین صفحه سیگنال ارز دیجیتال را مطالعه کنید. اما اگر تجربه کافی ندارید به هیچ عنوان به دنبال سیگنال ارز دیجیتال و معاملات فیوچرز نباشید. یک نصیحت دوستانه به شما که با این بازار آشنا شده اید.
امکان سرمایه گذاری چند 100 برابر نسبت به سرمایه ی اصلی
امکان کسب سود دو طرفه از بازار ارزها
عدم نیاز به سرمایه ی خیلی زیاد
امکان کسب سودهای بیشتر حتی با سرمایه ی کمتر
استرس بالایی دارد.
مدت زمان زیادی را باید صرف کرد.
امکان از بین رفتن همه ی دارایی وجود دارد.
تجربه ی بالایی در این زمینه نیاز است.
در این روش به جای این که برای خرید ارزها پولی صرف نمایید، می توانید با استفاده از ورود به استخرهای استخراج، اقدام به استخراج رمز ارزها نمایید.
اطمینان خاطر صد در صدی از کسب سود
امکان دستیابی به سرمایه های قابل توجه بدون نیاز به داشتن سرمایه ی اولیه
قیمت بالای دستگاه های ماینینگ
نیازی به پرداخت هزینه های بسیار بالا برای انرژی برق میباشد.
زمان بر بودن- سختی بالا
ممنوعیت استفاده از ماینر یا نیاز به اخذ مجوز
نکات کلیدی و مهم برای سرمایه گذاری در ارز دیجیتال
قبل از انجام معاملات با سرمایه ی بالا، در ابتدا صرافی مورد نظر خود را با پول اندک تست کنید. بعد از کسب اطمینان کافی از صرافی مورد نظر اقدام به انجام معاملات با سرمایه ی بالا نمایید.
در انتخاب صرافی معتبر حتما دقت بسیار زیادی داشته باشید.
به هیچ عنوان در بازار ارزهای دیجیتال دچار هیجان نشوید. انجام معاملات خود را به صورت منطقی و مطابق با اصول انجام دهید.
اگرچه شما دید بلند مدتی از سرمایه گذاری خود داشته باشید، این کار می تواند موجب ایجاد شرایط بهتری برای شما شود.
در ابتدای ورود به بازارهای مالی بهتر است معاملات مستقیم spot را برای انجام معاملات خود انتخاب کنید.
انتخاب یک مربی و مشاوره شناخته شده در زمینه ی ارزهای دیجیتال برای انجام معاملات می تواند قدرت سرمایه گذاری را چند برابر کند.
سرعت بالای انجام تراکنش ها در بازار ارزهای دیجیتال موجب می شود که شما در طول روز بتوانید هزاران تراکنش را انجام دهید. همین طور سرعت بالای انجام تراکنش ها موجب شده است که معامله گران به آینده ی این ارزها امیدوار شده و آن را به عنوان جایگزین مناسب برای پول های فیات در نظر بگیرند.
ارزهای دیجیتال معتبر از بهترین بانک های موجود در کل جهان هم امنیت بالاتری دارند. چون تمامی اطلاعات موجود در آن ها و همه ی تراکنش ها به صورت رمزنگاری می باشد. برای همین خاطر این اطلاعات برای کاربران هم ناشناخته باقی می ماند.
ارزهای دیجیتال به هیچ دولت و ارگانی وابستگی ندارد و هیچ سازمانی اقدام به مدیریت این رمز ارزها نمی کند. همین مورد موجب می شود که خیال سرمایه گذاران از سرمایه گذاری که می کنند، راحت باشد.
کاربران بدون این که در بازار کریپتوکارنسی شناخته شوند، می توانند اقدام به خرید و فروش ارزهای دیجیتال نمایند. نام هیچ فردی به عنوان خریدار در جایی ثبت نمی شود و همین امر موجب می شود که کسی نتواند به حریم خصوصی فرد سرمایه گذار نفوذ پیدا کند. البته این مورد روز به روز از طرف دولت ها با فشار بیشتری برای احراز هویت توسط صرافی ها پیگیری می شود. باید ببینیم در سالهای پیش رو این روند چه تغییراتی را ثبت می کند.
رمز ارزها به هیچ سازمان و ارگان و نهادی متکی نمی باشند و دارای هیچ دفتر مرکزی نیستند. این مورد هم باز جای بحث های زیادی دارد و بعضی کوین ها این غیر متمرکز بودن را رعایت نمی کنند. در بعضی نیز همین غیر متمرکز بودن مشکلات زیادی را ایجاد کرده است. همین ابهامات و مشکلات هستند که در سال 2022 در کنار بحران ها اقتصادی بازار ارز دیجیتال را وارد یک فاز نزولی سنگین کرده است.
پلتفرم بازارهای معاملاتی بسیار ساده بوده و کاربران با هر سطح سواد و دانشی می توانند در این بازارها اقدام به انجام معاملات نمایند.
شفاف بودن قوانین و مقررات:
هرکدام از ارزهای دیجیتال دارای قوانین و مقررات خاصی بوده و تمامی آن ها به صورت شفاف بیان شده است. کاربران به راحتی می توانند این مقررات را مطالعه کرده و از آن ها مطلع شوند.
عدم نیاز به احراز هویت: کاربران بدون این که شناخته شده باشند، می توانند میلیاردها دلار را در این بازار داشته باشند. همین طور نیازی هم به پرداخت هیچ مالیاتی نبوده و هیچ سازمانی بابت سرمایه گذاری کلان شما، به دنبالتان نخواهد افتاد.
بازار ارزهای دیجیتال علاوه بر این که دارای مزایای زیادی هستند، برخی ایرادات جزئی هم به همراه دارند. در صورتی که اطلاعات لازم را در مورد معایب ارزهای دیجیتال داشته باشید می توانید با دید وسیع تر به این بازار نگاه کنید. در ادامهی آموزش ارز دیجیتال رایگان رمزارز به بررسی معایب ارزهای دیجیتال می پردازیم که به شرح زیر می باشند:
این ارزهای دیجیتال در دنیای واقعی هیچ نمود و پشتوانه ی فیزیکی نداشته و تنها در فضای مجازی حضور دارند. برای همین خاطر اگر اینترنت از بین برود، دیگر هیچ اثری از دارایی های شما وجود نخواهد داشت.
شاید برای برخی از سرمایه گذاران این مورد به عنوان مزیت به حساب بیاید ولی نبود هیچ نظارتی بر روی ارزهای دیجیتال موجب نگرانی برخی از افراد می شود.
در زمان های گذشته توسعه ی ارزهای دیجیتال، مستلزم یک فرد توسعه دهنده با دانش برنامه نویسی و علم کامپیوتر قوی بود. ولی امروزه به دلیل این که توکن ها نیازی به هیچ گونه شبکه ی بلاک چین خاصی ندارند، به راحتی هر فردی می تواند در فضای اینترنتی اقدام به ایجاد یک ارز دیجیتال مخصوص با چند کلیک ساده نماید.
برخی از رمز ارزها هستند که اطلاعات در مورد آن ها بسیار کم است. انجام معامله بر روی این گونه رمز ارزها ریسک بسیار بزرگی است. شاید این رمز ارزها در آینده ی نه چندان دور بسیار معتبر شده و از ارزش بالاتری برخوردار شوند، ولی نبود اطلاعات کافی می تواند مشکل ساز باشد.
معایب سرمایه گذاری در بازار ارز دیجیتال:
در آموزش ارز دیجیتال به بررسی ایرادات و معایب بازار رمز ارزها می پردازیم. سرمایه گذاری در کریپتوکارنسی ریسک های سیستماتیک نیز دارد که به صورت زیر هستند:
این مورد هم می تواند به عنوان یک مزیت باشد و هم یک ایراد بزرگ. وقتی این نوسانات برخلاف خرید شما صورت بپذیرد، امکان افت زیاد سرمایه ی شما وجود دارد. این مشکل می تواند میزان دارایی شما را به خطر بیندازید و شما به راحتی نتوانید آن را جبران کنید.
تغییرات قیمت زیاد کوین ها در فاصله های زمانی کم ریسک خرید را بالا می برد. بعضی از رمز ارزها نسبت به قله های قیمتی خود تا 90 درصد کاهش می یابند و برخی ناگهان چندین و چند برابر افزایش می یابند. البته هر کدام دلایل تکنیکال و فاندامنتال متفاوتی دارند. ولی برای سرمایه گذارای یک عیب محسوب می شود.
یکی از چالش های بزرگی که سرمایه گذاران ممکن است با آن روبرو شوند شت کوین ها هستند. یکی از بزرگ ترین معایب سرمایه گذاری در بازارهای مالی که متاسفانه روزانه شاهد رشد های چند هزار درصدی در قیمت برخی از رمز ارزها هستیم. این موضوع موجب ترغیب سرمایه گذاران، به خرید آن ها می شود و برخی متوجه ریسک بسیار بالایی آنها نیستند.
ریسک مربوط به صرافی ها از دیگر مشکلاتی است که سرمایه گذاران در بازارهای رمز ارز می توانند با آن روبرو شوند. برخی از صرافی ها هیچ اعتباری نداشته و تنها جهت فریب سرمایه گذاران بنا نهاده شده اند. حتی صرافی بزرگی مانند صرافی FTX با یک بحران و ورشکستگی میلیون ها دلار دارایی مشتریان خود را از بین برد.
مراقبت از یوزر و پسورد کیف پول یکی دیگر از چالش هایی است که در سرمایه گذاری بر روی رمز ارزها وجود دارد. در صورتی که فردی به این اطلاعات شما نفوذ پیدا کند، به آسانی می تواند تمامی دارایی کیف پول شما را خالی کند.
در صورت انجام اشتباه تراکنش ها، باید اقدام به پرداخت کارمزد های زیادی نمایید. امکان این هم وجود دارد که دارایی خود را به کیف پول دیگری به اشتباه ارسال کنید. به همین خاطر قبل از این که وارد بازار ارزهای دیجیتال شوید، توصیه می شود تا آموزش ارز دیجیتال را به صورت کامل فرا بگیرید و با تمرین و کسب تجربه، معاملات خود را انجام دهید.
بازارهای رمز ارز پر از کلاهبرداری های گوناگون و مختلف است. افراد سودجو با استفاده از ناآگاهی برخی سرمایه گذاران به راحتی می توانند آن ها را فریب داده و تمامی دارایی های آن ها را به دست بیاورند. با توجه به این که امکان پیگیری قضایی این نوع کلاهبرداری هم وجود ندارد، باید سرمایه گذاران اطلاعات خود را با آموزش ارز دیجیتالل بالا برده و از راه های منطقی اقدام به انجام معاملات خود نمایند.
اشتباه در انتخاب رمز ارز، یکی از بزرگترین معایبی است که سرمایه گذاران ممکن است با آن روبرو شوند. برای جلوگیری از بروز چنین اشتباهی بهتر است که سرمایه گذار با فراگیری آموزش ارز دیجیتال دانش خود را در این راستا افزایش داده و به صورت حرفه ای وارد این بازار شود. مشابهت اسمی بعضی از ارزها یا تایپ کردن اشتباه نماد ارز مورد نظر در موقع خرید از اشتباهات رایجی است که مبتدیان انجام می دهند.
در این بخش از آموزش ارز دیجیتال رایگان، به آموزش تحلیل تکنیکال خواهیم پرداخت. با فرا گرفتن این آموزش ها می توانید اقدام به انجام معاملات ارزهای دیجیتال به صورت اصولی نمایید و از گرفتن تصمیمات اشتباه در معاملات دوری کنید.
یکی از حرفه ای ترین مواردی که در آموزش ارز دیجیتال رایگان باید به صورت جدی به آن پرداخته شود، آموزش تحلیل تکنیکال است. بعد از این که پیش نیازهای لازم را در مورد ارزهای دیجیتال فرا گرفته اید می توانید تکنیک های رایج را در تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال یاد بگیرید.
در ادامه روش ها و تکنیک هایی برای تحلیل تکنیکال ارائه خواهندشد که شما به راحتی می توانید برای بهینه کردن معاملات خود از آن ها استفاده کنید. باید نهایت دقت را در این راستا داشته باشید، چون آموزش تحلیل تکنیکال رمز ارزها یکی از حرفه ای ترین آموزش ها در حوزه ارزهای دیجیتال است. روش های مورد استفاده در تحلیل تکنیکال به شرح زیر هستند که در آموزش ارز دیجیتال مورد بررسی قرار می گیرند:
خانواده 10 ایکس در تیم مستر سیگنال دوره آموزش ارز دیجیتال به همراه کانال سیگنال ارز دیجیتال به صورت مادامالعمر ارائه می کند. می توانید از این خدمات استفاده کنید و آموزش سیگنال مشکلات روانشناسی معاملاتی خود را در این مجموعه حل کنید.
خطوط حمایت و مقاومت یکی از مهم ترین متدهایی است که با استفاده از آن می توانید معاملات خود را در بازار کریپتوکارنسی، بهینه نمایید. این مبحث از آموزش ترید برای افرادی که قصد هولد کردن و یا نوسان گیری بازار را دارند بسیار مهم خواهد بود.
منظور از خطوط حمایت و مقاومت، خطوطی هستند که قبلا قیمت رمز ارزها نسبت به آن ها واکنش نشان داده است. به همین خاطر اگر قیمت مجددا به این خطوط برسد، احتمال دارد که دوباره شاهد واکنش قیمت نسبت به آن ها باشیم. برخی مراحلی وجود دارد که باید برای استفاده از این روش تحلیل تکنیکال رمز ارزها از آن استفاده نماییم. این به مراحل به ترتیب زیر هستند:
برای ترسیم خطوط حمایت و مقاومت باید با اصلاحی به نام پیوت آشنا شویم. پیوت نواحی بازگشت قیمت هستند که در نمودار قیمت به وضوح دیده می شود. پیوت سقف ها و کف های ثبت شده قیمت محسوب می شود.
اگر روی نقاط پیوت خطوط افقی در نمودار رسم کنیم، این خطوط را خطوط استاتیک نامگذاری می کنند. که اگر قیمت در بالای آن باشد خط حمایت و اگر قیمت پایین تر از آن باشد خط مقاومت نامیده می شود.
خطوط مقاومت به خطوطی که در بالای قیمت فعلی قرار می گیرند، مقاومت گفته می شود. خطوط حمایت به خطوطی که در زیر قیمت های فعلی قرار دارند خطوط حمایت می گویند.
البته استفاده از کلمه «خطوط» شاید مناسب نباشد و «ناحیه» حمایت یا مقاومت واژه صحیح تری خواهد بود. که مبحث تایم یا بازه زمانی هم در آن تاثیر گذار است.
با رسیدن قیمت رمز ارز به خطوط حمایت انتظار افزایش قیمت را داریم. خرید در نواحی حمایت بهترین زمان می باشد. اما صرف اینکه یک ناحیه حمایت وجود دارد نمی تواند ملاک قطعی و تضمینی برای سود باشد. اما نقطه مناسب تر و کم ریسک تری محسوب می شود.
با افزایش قیمت و رسیدن آن به ناحیه مقاومت موقعیت فروش یا سیو سودی که کسب شده فرا می رسد. در صورتی که قصد انجام نوسان گیری را دارید، باید در این نقطه از نمودار، معامله را ترک کنید.
این روش شباهت زیادی به روش قبلی می باشد. با این تفاوت که خطوط رسم شده در این روش به شکل مورب خواهند بود که به آنها خطوط داینامیک گفته می شود. این تحلیل نیز روش خوبی می باشد. با کمی تمرین و دقت می توانید معاملات موفقی را در بازار کریپتوکارنسی داشته باشید. برای انجام معاملات با استفاده از این روش مراحل باید با روند، خط روند و کانال آشنا شوید.
در این قسمت از آموزش رایگان ارز دیجیتال قصد دارم شما را با مهم ترین نکات معامله گری در بازار ارزدیجیتال آشنا کنم. آموزش مبتدی تا حرفه ای از همینجا شروع می شود. که یا آموزش صفر تا صد از همینجا استارت می خورد.
روند: این که قیمت در چه روندی قرار دارد برای یک معامله گر بسیار حائز اهمیت است. سقف و کف هایی که قیمت ثبت می کند روند را تشکیل می دهد. این روند سه وضعیت صعودی، نزولی و خنثی دارد.
روند صعودی: قیمت درحال ثبت سقف و کف های بالاتر است
روند نزولی: قیمت در حال ثبت سقف و کف های پایین تر است.
روند خنثی: قیمت در یک محدوده نوسان می کند.
خط روند: برای یک تریدر خط روند بسیار با ارزش است چرا که قدرت روند و جهت معاملات را مشخص می کند.
ترسیم خط روند: اتصال پیوت های کف در یک روند صعودی و اتصال پیوت های سقف در یک روند نزولی
کانال: محدوده قیمتی که نوسانات در آن رخ می دهد.
ترسیم کانال: پس از رسم خط روند یک خط موازی با همان خط روی پیوت مخالف پیوت هایی که داشتیم قرار می دهیم تا محدوده ای که قیمت در حال نوسان کردن است مشخص شود.این محدوده اگر روند خنثی نباشد به شکل مورب خواهد بود.
سقف قیمت به خط بالایی کانال گفته می شود و خط پایینی آن را هم کف کانال می گویند.
در صورتی که قیمت در روند صودی باشد، رشد قیمت ارز دیجیتال را با برخورد قیمت به کف کانال می توان انتظار داشت. می تواند یک زمان مناسب برای خرید رمز ارز مورد نظر می باشد.
احتمال افت قیمت را هم با رسیدن قیمت به سقف کانال می توان فهمید. برای افرادی که نوسان گیری می کنند این منطقه می تواند بهترین نقطه جهت سیو سود باشد.
در آموزش ارز دیجیتال رایگان به یکی از پرکاربردترین مباحث می رسیم که در تحلیل تکنیکال رمز ارزها از آن استفاده می شود. پرایس اکشن یکی از جذاب ترین روش های تحلیل تکنیکال می باشد که اکثر معامله گران از این تکنیک استفاده می کنند.
البته در همین راستا ذکر این موضوع از قاعده خارج نمی باشد که انتخاب زون های اشتباه در این روش منجر به ایجاد مشکلات جدی در معاملات شما شود. برای جلوگیری از بروز همچنین مشکلاتی باید حتما تمرین زیاد در این روش داشته باشید و بعد از این که حسابی حرفه ای شدید، از آن استفاده نمایید. مراحل اجرایی این روش به صورت زیر است:
این روش در واقع ترکیبی از دو روش ذکر شده می باشد. برای همین خاطر باید در ابتدا خطوط حمایت و مقاومت نزدیک به قیمت را در نمودار رسم کنید.
در این تکنیک به جای استفاده از خطوط، از مناطق حمایت و مقاومت استفاده می شود. به این صورت که نقاط نزدیک به هم را می توان به عنوان محدوده در نظر گرفت.
در صورتی که نقاط نزدیک به هم را پیدا نکردید، می توانید از نمودار شمعی کندل یا استیک استفاده کنید.
بعد از پیدا کردن این نقاط با استفاده از ارتفاع سایه در نمودار شمعی، خطوط کانال را برای نمودار رمز ارز مورد نظر خود ترسیم کنید.
با برخورد قیمت به نواحی حمایت و مقاومت شاهد برگشت قیمت در جهت معکوس خواهید بود.
در مواقعی که نمودار نواحی حمایتی و مقاومتی با خطوط کانال مرتبط شوند، موجب ایجاد یک استراتژی قدرتمند جهت معامله ای با ریسک بیشتر می شود.
الگوهای هندسی در آموزش ارز دیجیتال بصورت رایگان بسیار حائز اهمیت هستند، چون اگر به گذشته ی نمودار قیمت رمز ارز موردنظرتان نگاه کنید، می توانید الگوهایی که در ادامه ی آموزش ارز دیجیتال اریگان به آن ها پرداخته می شوند را مشاهده نمایید.
در صورتی که خطوط کانال به صورت موازی نباشند، همدیگر را قطع می کنند، این موضوع موجب تشکیل یک مثلث در روند قیمت ارز دیجیتال می شود. در صورت تشکیل این الگو به صورت مثلث هندسی در یک روند صعودی، با شکستن مثلث به سمت بالا، انتظار آن رفته می شود که روند قیمت ارز دیجیتال مورد نظر به صورت صعودی باشد.
در صورتی که خطوط کانال هیچ گونه روند صعودی و نزولی را نداشته باشند و با رسم کانال محدوده ی قیمتی به یک شکل مستطیل برسیم. در این صورت با شکسته شدن این الگو به سمت بالا می توان رمز ارز را خریداری کرده و سود بیشتری را دریافت کنیم.
در مواقعی که قیمت مجددا به یک عدد رسیده باشد و امکان شکست آن وجود نداشته باشد، الگوی هندسی دوقلو رخ می دهد. به این صورت که اگر این الگو در یک روند نزولی تشکیل شود، انتظار می رود که قیمت بعد از آن وارد یک روند صعودی بسیار قوی شود.
در صورتی که امکان شکست قیمت در یک عدد مشخص به سه بار برسد، شاهد الگوی هندسی سه قلو می شویم. این الگو اگر به صورت روند نزولی تشکیل شود، انتظار یک روند صعودی قدرتمند را می توانیم در رمز ارز مورد نظر داشته باشیم.
در مواقعی که الگوی ایجاد شده در نمودار قیمت شبیه به شکل پرچم باشد، با شکسته شدن پرچم به سمت بالا می توان اقدام به خرید ارزهای دیجیتال کرد.
در این قسمت از آموزش ارز دیجیتال رایگان به بررسی تحلیل رمز ارزها با استفاده از فیبوناچی می پردازیم. آموزش ارز دیجیتال رایگان در این مبحث بسیار تخصصی و حساس می شود. استفاده از ضرایب ابزار فیبوناچی موجب چند برابر شدن قدرت تحلیل معامله گران می شود. دو ابزار متفاوت از فیبوناچی در پلتفرم تحلیلی یا حساب تریدینگ ویو وجود دارد که شما می توانید یکی از آن ها را برای تحلیل خود انتخاب کنید. البته توصیه می شود در ابتدا از ابزار فیبوناچی ریتریسمنت استفاده کنید.
نیازمند دو نقطه می باشدکه این نقاط در نمودار ارز دیجیتال شما در ابتدا و انتهای موج قبلی وجود دارد. هر کدام از درصد های فیبوناچی همانند یک خط حمایت عمل می کند و این امکان را دارند که قیمت را به سمت بالاتر پرتاب نمایند. 6، 78 ،8 ، 61، 50 و… ترتیب اهمیت درصدهای فیبوناچی هستند. در صورتی که قیمت ارز دیجیتال به این خطوط برخورد کند می توانید وارد معامله شوید.
نیازمند سه نقطه می باشد و این ابزار نمایان گر هدف قیمتی ارز دیجیتال می باشد. برای مشاهده ی اهداف قیمتی ارز دیجیتال مورد نظر باید نقطه ی اولیه را در ابتدای روند صعودی قبلی و نقطه دوم را در انتهای روند صعودی قبلی و سومی نقطه را هم در ابتدای روند صعودی جدید قرار دهید.
هر کدام از خطوط فیبوناچی اکستنشن می توانند یکی از اهداف قیمتی شما باشد. برای پیدا کردن بهترین محل خرید ارز دیجیتال مورد نظر می توان ابزار اکستنشن را بر روی روند نزولی قبلی و فعلی قرار داد. ابزار اکستنشن یکی از حرفه ای ترین ابزارهایی که در تحلیل تکنیکال استفاده می شود، می باشد. برای همین خاطر باید در آموزش ارز دیجیتال رایگان این مبحث به صورت حرفه ای دنبال شود.
آموزش کامل فیبوناچی
از پایه تا انواع فیبوناچی اصلاحی و گسترش یافته
فیبو معکوس و اتوماتیک را رایگان دریافت کنید.
فیلم های آموزش ارز دیجیتال تنوع بسیار بالایی دارند و بستگی به سبک معامله گری و شخصیت خودتان می توانید با جستجو در یوتیوب یا آپارات ویدئوهای زیادی را تماشا کنید تا ببینید با کدام سبک و کدام مدرس ارتباط بهتری می توانید برقرار کنید. پیشنهاد میکنم به کانال یوتیوب مستر سیگنال سر بزنید و از ویدئوهای بی نظیر آمورزش رایگان ارز دیجیتال استفاده کنید.
در زیر دوره آموزش فیوچرز رایگان از صفر تا صد قرار گرفته است. این دوره در مجموعه مستر سیگنال و توسط مهندس نادر رمضانی تحت عنوان دوره موج برگزار گردید که به صورت کامل جهت استفاده شما دوستان عزیز قرار داده شده است. لطفا پس از تماشای ویدئو نقطه نظر پیشنهاد یا انتقاد خود را در قسمت کامنت ها قرار دهید. نظر شما می تواند باعث ایجاد روند مثبت و تغییرات بهتر برای کاربران دیگر شود. منتظر شما هستیم.
در صورتی که کیفیت ویدیو پایین است، از قسمت چرخنده، کیفیت بالاتر را انتخاب کنید
در صورتی که کیفیت ویدیو پایین است، از قسمت چرخنده، کیفیت بالاتر را انتخاب کنید
در صورتی که کیفیت ویدیو پایین است، از قسمت چرخنده، کیفیت بالاتر را انتخاب کنید
در صورتی که کیفیت ویدیو پایین است، از قسمت چرخنده، کیفیت بالاتر را انتخاب کنید
در صورتی که کیفیت ویدیو پایین است، از قسمت چرخنده، کیفیت بالاتر را انتخاب کنید
در صورتی که کیفیت ویدیو پایین است، از قسمت چرخنده، کیفیت بالاتر را انتخاب کنید
در صورتی که کیفیت ویدیو پایین است، از قسمت چرخنده، کیفیت بالاتر را انتخاب کنید
در صورتی که کیفیت ویدیو پایین است، از قسمت چرخنده، کیفیت بالاتر را انتخاب کنید
در صورتی که کیفیت ویدیو پایین است، از قسمت چرخنده، کیفیت بالاتر را انتخاب کنید
در صورتی که کیفیت ویدیو پایین است، از قسمت چرخنده، کیفیت بالاتر را انتخاب کنید
در صورتی که کیفیت ویدیو پایین است، از قسمت چرخنده، کیفیت بالاتر را انتخاب کنید
در صورتی که کیفیت ویدیو پایین است، از قسمت چرخنده، کیفیت بالاتر را انتخاب کنید
در صورتی که کیفیت ویدیو پایین است، از قسمت چرخنده، کیفیت بالاتر را انتخاب کنید
آموزش ارز دیجیتال شامل نکات لازم، ضروری و کامل کاربردی و مهمی است که براحتی در اپلیکیشن مسترسیگنال و خانواده ده ایکس در اختیار شما قرار گرفته است. جالب است بدانید که این آموزش های صفر تا صد بصورت ویدیویی و بر اساس بازارهای مالی ارز دیجیتال آماده شده است.
برخی از اطلاعات موجود در این بستر آموزش ارز دیجیتال به شرح زیر است:
در این آموزش به معرفی بازارهای مالی، دلایل بوجود آمدن بازارهای مالی ، معرفی انواع بازارهای مالی مانند بازار بورس، فارکس ، ارزدیجیتال ، طلا و بازارهای نقدی دیگر پرداخته ایم.
در این آموزش صفر تا صد رایگان با انواع تحلیل ، تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال آشنا می شوید و می توانید سبک مورد علاقه خود را تعیین کنید.
در بسیاری از آموزش به معامله گران یاد می دهند که در چه زمانی باید معامله کننداما یک معامله گر باید این را هم بداند که چه زمانی نباید معامله کند. در این آموزش کامل به این موضوع میپردازیم.
بهترین زمان برای ترید کردن، یکی از بحثهای مهم و پرطرفدار بین معاملهگران و علاقهمندان به بازار رمزارزها است که در این آموزش به طور کامل می پردازیم.
افرادی وقتی از شغلتون حرف میزنید تصورشون اینه که معامله گری قمار هست . چه نوع نگاهی به بازار این نگاه را ایجاد می کند و با فردی که دچار قمار در ترید شود چه رفتاری باید کرد.
در این قسمت، نرم افزار، سایت ها، مدارک و هر آنچه برای ورود به بازار ارز دیجیتال مورد نیاز است را در اختیارتان قرار خواهیم داد.
مهم ترین ابزارهای در آموزش تحلیل تکنیکال اندیکاتورها می باشند. در این قسمت آموزش ده اندیکاتور بسیار کاربردی را با زبانی ساده در اختیارتان قرار داده ایم. شایان ذکر است در مقاله بهترین اندیکاتور ارز دیجیتال را مورد بررسی قرار داده ایم.
دنباله سری اعداد جادویی یا سری اعداد فیبوناچی در همه قسمت ها زندگی مخصوصا بازارهای مالی جایگاه ویژه ای دارند که بر اساس قوانین آن میتوان براحتی مسیر صعودی یا نزولی را بررسی و واکشی نمود.
ایچیموکو، یکی از روش های تجزیه و تحلیل در بازارهای مالی و سرمایه است. هدف از این روش، تکامل نمودارهای شمعی یا ژاپنی به منظور افزایش دقت پیش بینی حرکت است. در این سری آموزش ها بصورت کامل اندیکاتور ایچیموکو و استراتژی ایچیموکو را بصورت رایگان آموزش داده ایم.
کندل استیکها انواعی از نمودار هستند که با توجه به آنها میتوانید به قیمتهای بالا، پایین، بسته شدن و باز شدن پی ببرید. درواقع، باید موفق به تشخیص انواع الگوهای شمعدانی شوید تا با کندل شناسی بتوانید حرکت قیمت در آینده را پیشبینی کنید. در این ویدیوهای آموزشی انواع کندل ها و استراتژی های میلیاردی بصورت کامل آموزش داده شده است.
با شناخت نواحی MPL و بر اساس استراتژی میلیون دلاریMPL می توانید بدرستی روندهای معامله گری را شناسایی و به سود مستمر برسید
بر روان خود کنترل داشته باشید تا بتوانید بر اساس این مسیر درست، در بهترین زمان ها، بهترین تصمیم را اتخاذ کنید و تصمیم گیری نهایی داشته باشید.
آموزش معاملات فیوچرز و آشنایی با روشها و استراتژیهای متعددی برای دستیابی به سود در بازار ارزهای دیجیتال می تواند به شما کمک کند.معامله فیوچرز (Futures) که به معاملات آتی هم مشهور است، از جمله محبوبترینها به شمار میروند.
معاملات اسکالپ نیز از همین نوع و در دستهبندی روشهای محبوب برای معامله گران است. به عبارت سادهتر، تریدرها یا معاملهگران دنیای کریپتوکارنسی با استفاده از معامله فیوچرز میتوانند، افق سودآوری خود را به نحو بهتری پیشبینی کنند. که البته یک چاقوی دو لبه خواهد بود.
بازار معاملات آتی به طور کلی شامل پیچیدگیهای معاملاتی زیادی هستند و برای اطلاع از آنها باید نکات مهم این موضوع را به صورت کامل مورد بررسی قرار داد.
معامله فیوچرز به معاملهگران این فرصت را میدهد که روی قیمت آتی ارزهای دیجیتال وارد قرارداد شوند. در حال حاضر، معاملات آتی بیت کوین، از جمله محبوبترین نوع معاملات فیوچرز است. برای درک بهتر بازار Futures با ما همراه باشید.
اگر به عبارت لاتین این مفهوم نگاهی داشته باشیم، گاه به جای عبارت “Futures Trade” با عبارت “Futures Contract” هم مواجه خواهید شد. استفاده از واژه Contract یا قرارداد برای معاملات آتی، تعریفی کامل و مختصر از این روش معاملاتی است.
چرا که معاملات آتی به نوعی، قراردادهایی هستند که بین خریدار و فروشنده منعقد میشوند. به واسطه قراردادهای آتی است که میتوان روی قیمت آینده ارزهای دیجیتال سرمایهگذاری کرد. به عبارت سادهتر، خریدار در طی یک معامله فیوچرز با فروشنده به این توافق میرسد که ارز دیجیتال مورد نظر را در زمان تعیینشده و در زمانی که قیمت آن رمزارز به رقم توافقشده رسید، خریداری کند.
مهمترین شرط معاملات فیوچرز این است که توافق مورد نظر بین خریدار و فروشنده، دارای تاریخ انقضا باشد. ناگفته نماند. قراردادهای تاریخ دار در این دسته معاملات قرار می گیرند و به معاملات آپشن هم شناخته می شوند. که مورد بحث ما فعلا نیستند.
معاملات فیوچرز پرپچوال شرط تاریخ انقضا ندارند. قیمت تعیینشده در یک قرار دائمی، قیمت لحظهای ارزهای دیجیتال را تحت کنترل دارد و در محدوده بسیار نزدیک به آن، معامله را منعقد می کند. این موضوع در معامله آتی متفاوت است و قرارداد بر طبق یک قیمت تعیینشده و تا حداکثر تاریخ مقرر شکل خواهد گرفت.
معاملات فیوچرز (معاملات فردایی) به این ترتیب طراحی شدهاند تا خریدار و فروشنده برای معامله یک حجم (Amount) مشخصی از ارزهای دیجیتال وارد توافق شوند. قراردادی که بین خریدار و فروشنده در حوزه معاملات آتی منعقد میشود، معمولاً دارای تاریخ انقضا و فرایند تسویه است. هر دو طرف معامله باید به موارد توافقشده قرارداد، پایبند بمانند تا همه مُفاد مربوط به معامله به صورت کامل اجرا شوند.
Futures Contract
همانطور که اشاره کردیم، معاملات آتی از جمله روشهای مختلف برای دستیابی به سود مورد نظر در دنیای کریپتوکارنسی هستند؛ لذا این نوع معاملات سرمایهگذاری را نمیتوان با ترید روزانه ارز دیجیتال از جمله معاملات اسکالپینگ و فیوچرز پرپچوال مقایسه کرد.
اگر روند معاملات آتی ارزهای دیجیتال را در یک پلفترم مثل Bybit در نظر بگیرید، احتمالاً تفاوت بین معامله futures با معاملات معمولی را درک نخواهید کرد. این عدم درک عمدتاً به این دلیل است که معاملهگران یا تریدرها برای سرمایهگذاریهای معمولی و آتی از یکسری اصول و قواعد یکسان استفاده میکنند.
اصول قواعد یکسانی که در همه روشهای معاملاتی ارزهای دیجیتال وجود دارد، شناسایی موقعیتهای خرید و فروش مناسب و اجرای تکنیکهای مدیریت ریسک است.
با در نظر گرفتن همه این اوصاف، قراردادها یا معاملات آتی بسیار متفاوتتر از معاملات آنی، سریع و لحظهای هستند. نکته جالبی که در مورد معاملات آتی وجود دارد، این است که این قبیل از معاملات، بدون داراییهای دیجیتال واقعی، روانتر و راحتتر کار میکنند.
به عبارت سادهتر، وقتی شما عملاً هیچ دارایی دیجیتالی ندارید و از روش معاملات آتی استفاده میکنید، به جای از دست دادن سرمایه، فرصت سرمایهگذاری را از دست خواهید داد.
انواع مختلفی از معاملات آتی وجد دارند که معاملهگران یا تریدرهای ارزهای دیجیتال میتوانند، از بین آنها یکی را به عنوان استراتژی اصلی در نظر داشته باشند.
معاملات آتی استاندارد یا Standard Futures Contracts از جمله رایجترین روشهای سرمایهگذاری است. قراردادهای آتی استاندارد، تمامی جنبههای یک قرارداد سنتی از جمله تاریخ انقضا و تسویه را در بر میگیرند. صرافیهای CBOE و CME Group اولین صرافیهای مستقر در شیکاگو بودند که معاملات آتی را برای بیت کوین در دسامبر سال ۲۰۱۷ راهاندازی کردند. پشتیبانی اولین صرافیها از انجام معامله فیوچرز برای بیت کوین، از جمله عوامل رشد قیمت BTC محسوب میشود.
نوع دیگری از معاملات فیوچرز که با عنوان Futures with Phusical Delivery شناخته میشوند، قراردادهای انقضا دار با قابلیت تسویه فیزیکی را در بر میگیرند. نهاد Bakkt که توسط بورس اوراق بهادار نیویورک (NYSE) حمایت میشود، برای اولینبار از این استراتژی رونمایی کرد. تنها تفاوت این استراتژی با معاملات آتی استاندارد در این است که ارز دیجیتال در طول فرایند تسویه، به خریدار تحویل داده میشود. به عبارت دیگر، در این معامله، بیت کوین در تاریخ انقضای قرارداد، به کسانی که معاملات آتی با ارزهای دیجیتال را انجام دادهاند، انتقال داده میشود.
به این روش که با عنوان Prepetual Contracts شناخته میشود، در ابتدای بحث اشارهای داشتیم. قرارداد دائمی، نوعی معامله فیوچرز است که تاریخ انقضا ندارد. این معاملات در ابتدا توسط پلتفرمی مثل BitMEX شروع به کار کرد. و سپس توسط صرافیهای بزرگی همچون Binance هم پذیرفته شد.
معاملات آتی در دنیای ارزهای دیجیتال به دلایلی بسیاری مورد استقبال قرار گرفتهاند. بدیهی است که هر استراتژی مالی و سرمایهگذاری خاصی، علاوه بر مزایا و ویژگیهای مثبت، دارای معایب هم است. در این بخش از مقاله قرار است که به مرور مزایا و معایب احتمالی معاملات فیوچرز بپردازیم تا درک بهتری از سودآوری و همچنین، مشکلات احتمالی آن داشته باشید.
معاملات آتی برای معاملهگران مبتدی هم مفید و سودآور است؛ علاوه بر سودآور بودن، معاملات آتی برای انواع تیپ های شخصیتی معامله گران راحتتر و روانتر هستند. معاملهگران و علاقهمندان به سرمایهگذاری در بازار ارزهای دیجیتال، میتوانند، با داشتن یک کیف پول (Wallet) دیجیتال امن و دسترسی به نقدینگی مورد نظر، در یک معامله فیوچرز وارد شوند. با توجه به ساده بودن معاملات آتی است که حجم معاملاتی آن حدود ۲ الی ۳ برابر بیشتر از معاملات اسپات ارزیابی میشود.
هنگامی که تریدر با استفاده از اهرم مالی یا Leverage وارد معاملات ارزهای دیجیتال بشود، سودی که به دست خواهد آورد، قابل توجه است. برای مثال، اگر شما یک معاملهگر باشد و بخواهید از طریق صرافی Bybit به معامله فیوچرز بپردازید، میتوانید، اهرم را تا ۱۰۰ برابر تنظیم کنید تا موقعیت سرمایهگذاری فوقالعادهای داشته باشید. استفاده از اهرم به معنای آن است که اگر شما ۱۰ دلار سرمایهگذاری و اهرم را روی همان ۱۰۰ برابر تنظیم کنید، موقعیت سودآوری شما برابر با ۱۰۰۰ دلار (۱۰ * ۱۰۰) خواهد بود. البته ناگفته نماند که اهرم، همانطور که سودآور است، احتمالاً باعث زیان هم خواهد شد.
پیادهسازی و اجرایی کردن استراتژیهای معامله فیوچرز به مراتب بهتر از راهاندازی استراتژیهای دیگر بازار ارزهای دیجیتال است. معاملات آتی به طور کلی این امکان را برای شما به وجود میآورند که بدون برخورد با هیچ عامل بازدارندهای به سودآوری برسید.
یکی از ایرادهای رایج سرمایهگذاری در معاملات آتی، این است که هیچ کنترلی بر رویدادهای آتی وجود ندارد. عواملی غیرمترقبهای مانند، بلایای طبیعی، شرایط آبوهوایی غیر منتظره، مسائل سیاسی و غیره میتوانند، بر معاملات آتی تأثیر بگذارند و سودآوری معاملهگران را با ریسک بزرگی مواجه کنند.
اهرم یا Leverage بالا میتواند، به نوسانات سریع قیمتهای آتی ارزهای دیجیتال منجر شود. قیمتهای میتوانند، به صورت روزانه و حتی در عرض چند دقیقه بالا و پایین روند.
یکی از مهمترین اجزای معامله فیوچرز، تاریخ انقضا در بعضی از استراتژیهاست. با نزدیکتر شدن تاریخ انقضای معامله فیوچرز، قیمتهای قراردادی برای داراییهای دیجیتال جذابتر میشوند؛ به همین دلیل گاهی ممکن است که بعضی از فرصتهای مناسب برای سرمایهگذاری به دلیل تاریخ انقضای قراردادها، از بین بروند و ناکام بمانند.
به طور کلی، برخی از کارشناسان معتقد هستند که بازار ارزهای دیجیتال به اندازه کافی بالغ نیست و نمیتوان انتظار معاملات فیوچرز را در آن داشت؛ چنین منتقدانی ادعا میکنند که بیثباتی در قیمت بیت کوین (BTC) ممکن است که به سایر بخشهای بازار آینده ارزهای دیجیتال هم سرایت کند.
با این اوصاف، تاکنون هیچ رویداد قابل توجهی در مورد ریسک معاملات آتی در پلتفرمهای منسوب به دنیای کریپتوکارنسی به ثبت نرسیده است. بسیاری از صرافیها و پلتفرمهای معتبر برخلاف صرافیهای معمولی، دارای قدرت امنیتی بسیار بالایی هستند و مورد هک و سرقت داراییهای دیجیتال قرار نمیگیرند. برای مثال، انجام ترید ارز دیجیتال به روش فیوچرز در صرافیهایی همچون Kucoin و Bybit بسیار روان و راحت است.
با در نظر گرفتن همه این نکات مهم، ریسک مالی در بازار ارز دیجیتال، عدم به کارگیری صحیح استراتژیهای معاملات آتی و همچنین استفاده از اهرمهای بالاتر از حد توصیهشده، از جمله خطرات استفاده از معاملات فیوچرز محسوب میشوند.
نکته مهمی که برای کاربران ایرانی وجود دارد، تحریم اقتصادی ایران است که باعث ممنوعیت سرمایهگذاری مستقیم در بازار ارزهای دیجیتال میشود. به دلیل محدودیتهایی که برای تریدرهای ایرانی وجود دارد، لازم است که پیش از ورود به بحثهای مربوط به آموزش معاملات آتی، به نکات مهمی دقت کنید.
مهمترین نکتهای که باید به عنوان یک تریدر یا معاملهگر در نظر داشته باشید، این است که بسیاری از صرافیها، امکان فعالیت ایرانیان را کلاً ممنوع کردهاند و با استعلام IP حساب، میتوانند، داراییهای دیجیتال را مسدود یا بلوکه کنند.
برای مثال، صرافیها متعددی از جمله صرافی Bybit، Coinbase، Binance و غیره وجود دارند که با الزامی کردن، مسائل امنیتی مثل احراز هویتی ۲ مرحلهای، از فعالیت ایرانیان جلوگیری میکنند. پیش از هر فعالیتی در حوزه معامله فیوچرز باید به یاد داشته باشید که همواره از IP غیر ایرانی استفاده کنید و دورِ صرافیهایی مثل بایننس را برای همیشه خط بکشید.
بعضی از صرافیها مثل صرافی bingx هم وجود دارند که در حال حاضر به عنوان صرافی امن و مناسب برای ایرانیان محسوب میشوند. در ادامه به نحوه انجام دادن معامله فیوچرز در کوکوین هم میپردازیم.
در همین لحظه (یعنی در اوایل آوریل سال ۲۰۲۲ و فروردین ۱۴۰۱) هنوز هیچکدام از صرافیهای ارز دیجیتال ایرانی، قابلیت معاملات آتی را برای کاربران فراهم نکردهاند. در این بخش از مقاله سعی شده است که چند صرافی برتر در حوزه معاملات فیوچرز را به شما معرفی کنیم. اگر از جمله علاقهمندان تازهکار دنیای ارزهای دیجیتال هستید، بهتر است که برای درک بهتر کارگزاریهای مختلف مالی، مقاله تفاوت صرافی با بروکر را مطالعه کنید.
قابل ذکر و یادآوری است که فراموش نکنید، مسئله انتخاب صرافی مناسب برای کاربران ایرانی بسیار مهم است؛ موارد زیر تنها اشارهای کلی به صرافیهای مناسب معامله Futures هستند:
نحوه محاسبه کارمزد معاملات آتی به واسطه روشهای متعددی مورد ارزیابی قرار میگیرد. به طور کلی، علیرغم ابزار و گزینههای مختلفی که صرافیهای برای معاملات فیوچرز در نظر میگیرند، کارمزدهای پیدرپی آنها باعث میشود که تریدرها بخواهند، از معاملات با اهرم بالا استفاده کنند.
برای مثال، معامله فیوچرز بیت کوین کارمزدهای بسیار زیادی دارد که سرمایهگذاران این حوزه را برای دستیابی به معاملات سودآور از اهرم یا Leverage بالا استفاده میکنند.
علاوه بر کارمزد، موضوعی با عنوان «نرخ متغیر بودجه» هم وجود دارد که از طرف صرافی مورد نظر از تریدر دریافت میشود. به طور کلی، کارمزد در معاملات آتی به ۲ بخش کارمزد مربوط به Maker و Taker تقسیمبندی میشود.
به عبارت سادهتر، اگر شما در جریان معاملات آتی، سفارش یا order از نوع limit را در بخش sell یا buy ایجاد کنید، به عنوان یکی از عوامل ایجادکننده نقدینگی در صرافی محسوب میشوید که Maker نامیده میشود.
از طرف دیگر، اگر تریدری، سفارشی در قالب market یا همان خریدوفروش آنی و لحظهای ثبت کند، چون تعیینکننده قیمت نیست و از سفارش (order) افراد موسوم به Maker استفاده کرده است، در دستهبندی معاملهگران Taker قرار میگیرد.
کارمزد معاملات آتی با توجه به جدول کارمزد هر صرافی تعیین میشود؛ برای مثال، صرافی بایننس کارمزد معامله فیوچرز را برای معاملهگر maker برابر با ۰.۰۲ و برای معاملهگر taker برابر با ۰.۰۴ در نظر گرفته است. البته برای محاسبه کامل کارمزد معامله فیوچرز، عواملی همچون حجم معاملات ۲۰ روز گذشته تریدر، سطح او از نظر VIP و غیره هم در نظر گرفته میشوند.
مقایسه معامله فیوچرز و معامله اسپات
معاملات اسپات (Spot trade) که با عناوینی همچون «معامله نقدی» یا «معامله نقطهای» هم شناخته میشوند، از جمله معاملاتی هستند که علیرغم شباهت، تفاوتهای متعددی با معاملات آتی دارند. از مفهوم معامله اسپات (Spot) در بازارهای سرمایهگذاری دیگر مثل بازار فارکس هم استفاده میشود.
به طور کلی، در یک معامله اسپات، کالا یا ارز دیجیتال مورد توافق، پس از تاریخ تعیینشده، از نقطهای به نقطه مقابل به صورت آنی منتقل میشود؛ این در حالی است که در یک معامله فیوچرز، پس از انقضای تاریخ مورد توافق، ارز دیجیتال مورد توافق در همان لحظه منتقل نمیشود و باید مورد مبادله خریدار و فروشنده واقع شود. در این بخش از مقاله به تفاوتهای اساسی بین معامله اسپات و معامله فیوچرز خواهیم پرداخت.
معاملهگری که در حوزه معاملات اسپات فعالیت میکند، از رشد قیمت ارز دیجیتال میتواند به سود برسد. در یک معامله اسپات، با استفاده از ابزارهای تخصصی مثل تحلیلهای تکنیکال پیشبینی میشود که قیمت یک ارز دیجیتال تا نقطه تعیینشدهای رشد خواهد کرد؛ پس از این پیشبینی، ارز دیجیتال را در قیمت پایینتری خریداری میکنند تا در زمان وقوع با توجه به مابهالتفاوت قیمتها به سود برسند. در معاملات فیوچرز، داستان متفاوتتر است و هیچکدام از طرفین خریدار یا فروشنده، مالک یا دارنده ارز دیجیتال نمیشوند؛ بلکه قیمتی را برای ارز دیجیتال در نظر میگیرند و در نهایت، پیشبینی هر طرف که درست از آب درآمد، سود برای او خواهد شد.
شما میتوانید از ابزار تریدینگ ویو نیز برای رصد بازار استفاده کنید.
معاملات فیوچرز از جمله معاملاتی هستند که در اقیانوس نوسانات قیمتی شناور هستند و از این رو، ریسم بسیار بالایی نسبت به معاملات اسپات دارند. معاملات اسپات، با هدف سرمایهگذاری بلندمدت صورت میگیرند و بالطبع، ریسک کمتری را هم برای معاملهگران به ارمغان میآورند.
برای سرمایهگذاری در معاملات فیوچرز در صرافی کوکوین (Kucoin) لازم است که در ابتدا، وارد صفحه اصلی سایت کوکوین و حساب کاربری خود شوید. در ادامه، پس از ورود به سایت، در صفحه اصلی، بخش Assets و سپس گزینه Futures Account را برگزینید.
پس از مطالعه قوانین و تیک زدن بخشهای خالی زیر متن، گزینه I have read and agree to the را انتخاب کنید.
پذیرش قوانین و مقررات صرافی کوکوین برای معامله فیوچرز
با قبول کردن قوانین مربوط به صرافی کوکوین مبنی بر مقررات معاملات آتی، وارد بخش ویژه معاملات میشوید. در صفحهای که پیش روی شما قرار خواهد گرفت، امکان فعالیت در معامله فیوچرز امکانپذیر است و میتوانید، ارزهای دیجیتال مختلفی را برای این نوع سرمایهگذاری انتخاب کنید.
صفحه ویژه معاملات فیوچرز در کوکوین
برای سرمایه گذاری ارزدیجیتال به روش فیوچرز در صرافی کوکوین، امکان استفاده از ۲ روش Limit و Stop وجود دارد. برای هرکدام از روشهای لیمیت و استاپ صرافی کوکوین، مطالبی را به صورت مجزا و کامل آماده کردهایم که در ادامه با آنها آشنا خواهید شد.
مفاهیم زیر، تمام جزئیات مربوط به این بخش از صرفی کوکوین هستند که با مطلع شدن در مورد آنها میتوانید، معاملات آتی را با موفقیت پشت سر بگذارید:
در این بازار، یکی از مفاهیم پیچیده و در عین حال سودآوری که وجود دارد، شرکت در قرارداد آتی یا معاملات فیوچر است. این قراردادها در بازارهای مالی بسیار کاربردی هستند و معاملهگران زیادی از آنها استفاده میکنند.
کشف یک صرافی خوب برای معامله ارزهای دیجیتال یا تبدیل آنها به ارزهای ملی یکی از دغدغههای معامله گران است. وجود تحریمها نیز بر آتش این نگرانیها میافزاید و کار را سختتر میکند.
در این مقاله قصد داریم که معاملات فیوچرز در صرافیهای مختلف را آموزش دهیم. این صرافیها از تحریمها در امان ماندهاند و خدمات قابل توجهی را به معامله گران ارزهای دیجیتال ارائه میکنند.
بپردازیم و نکاتی را که معاملهگران برای فعالیت در بخش فیوچرز در هر یک از این صرافی ها به آن نیاز دارند پوشش دهیم.
آیا تا به حال لغت "فیوچرز" به گوشتان خورده است؟ به دنبال آموزش فیوچرز رایگان بودید؟ معاملات فیوچرز، قراردادهای مالی هستند که طرفین را موظف می کند که یک دارایی را در آینده با قیمتی از پیش تعیین شده معامله کنند. خریدار باید بدون توجه به قیمت فعلی بازار در تاریخ انقضا، دارایی پایه را به قیمت تعیین شده خریداری کند یا فروشنده باید دارایی پایه را بفروشد.
ما در اینجا مثالی از معاملات فیوچرز را در دنیای فیزیکی برایتان آوردیم. به عنوان مثال فرض کنید شما صاحب رستوران هستید. با توجه به سال گذشته تخمین می زنید که سفارش 100.000 پرس غذا را در سال آینده خواهید داشت.
با توجه به نوسانات قیمت، ممکن است زمانی که بخواهید برنج مورد نیاز خود را بخرید، قیمت آن افزایش پیدا کرده باشد. بنابراین با توجه به قیمت هر پرس غذا، مجبور می شوید رستوران خود را تعطیل کنید! چون جز ضرر چیزی نصیبتان نمیشود.
راه حل این مشکل استفاده از قراردادهای فیوچرز است. پس شما به عنوان صاحب رستوران، برنج مورد نیاز خود را با کمک قراردادهای فیوچرز تهیه می کنید. شما باید با کشاورز و تامین کننده برنج قراردادی را ببندید که بر اساس آن طرفین باید پول و کالا را در تاریخی معین و با قیمتی که از پیش تعیین شده بود، معامله کنند.
برای درک بهتر قرارداد آتی به مثال دیگری توجه کنید. فرض کنید شما قصد دارید بر روی یکی از رمز ارزها مانند ریپل سرمایه گذاری کنید. پس از بررسی دقیق و تحلیل ریپل متوجه می شوید که به احتمال زیاد قیمت آن در شش ماه آینده رشد خوبی خواهد داشت. بنابراین تصمیم خود را می گیرید که آن را خریداری کنید.
هنگامی که رمز ارز ریپل را خریداری کردید، با صرافی مورد نظرتان با یک قرارداد فیوچرز معامله می کنید. با توجه به قرارداد، اگر قیمت ریپل تا بازه زمانی تعیین شده یعنی شش ماه آینده روند صعودی را طی کند سود خوبی نصیب شما میشود.
پس از آنکه صرافی مورد نظر آن ارز را در زمان معین فروخت، کل مبلغ را به همراه سود مورد نظر به حساب شما واریز می کند. اما در صورتی که پیش بینی شما اشتباه باشد صرافی کل مبلغ تعیین شده در قرارداد را از شما دریافت خواهد کرد.
قبل از شروع آموزش فیوچرز خوب است که با مفهوم اهرم آشنا شوید. اما منظور از اهرم در معاملات فیوچرز چیست؟ چرا تریدرها بسیار از آن استقبال میکنند؟
بیایید در ذهن خود تصور کنید که کاربر صرافی بایننس هستید و هم اکنون حدود 500 دلار در حساب خود موجودی دارید. همچنین قصد استفاده از وام فیوچرز بایننس را نیز دارید. حال شما برای معاملات خود اهرم 100 را انتخاب میکنید.
در این حالت صرافی بایننس به شما اجازه میدهد که تا 100 برابر موجودی که در حساب خود دارید، ارز دیجیتال خرید و فروش کنید یعنی 50000 دلار! معمولا در پلتفرمهای معاملاتی ارزهای دیجیتال میتوان اهرم را تا 125 تنظیم کرد. بنابراین تا حدود 125 برابر دارایی حساب کاربریتان به شما اجازه بهرهبرداری از وام داده میشود.
راه کسب سود از افت قیمت ارزهای دیجیتال با استفاده از معاملات فیوچرز چیست؟
چگونه ممکن است با ریزش قیمت ارز دیجیتالی که دارید، در بازار سود کنید؟ فرض کنید که ارز دیجیتال محبوب شما بیت کوین است و شما یک بیت کوین را با ارزش 60000 دلار از کاربری قرض میگیرید.
اما مجبور میشوید در همان لحظه بیت کوین را با همان قیمت 60000 دلاری بفروشید. دو روز بعد قیمت و ارزش بیت کوین کم میشود و قیمت آن 50000 دلار میگردد.
اگر شما در همان لحظه یک بیت کوین 50000 دلاری تهیه کرده و قرض کاربر دیگر را بپردازید؛ در واقع شما از محل افت قیمت بیت کوین ۱۰۰۰۰ دلار سود کردهاید. چنین امکانی در پلتفرمهای فیوچرز صرافیهای مختلف، برای شما فراهم است که در ادامه بهترینها را به شما معرفی میکنیم.
2- انواع معاملات فیوچرز
قبل از آموزش فیوچرز به معرفی انواع معاملات فیوچرز میپردازیم. داراییهای اساسی شامل پول یا کالاهای فیزیکی هستند. قراردادهای فیوچرز دارایی پایه را به تفصیل شرح می دهند. این داراییها برای تسهیل تجارت استاندارد شدهاند.
انواع مختلفی از قراردادهای فیوچرز برای معامله در دسترس هستند از جمله:
3- چرا شرکت ها قراردادهای فیوچرز منعقد می کنند؟ - هدف معاملات فیوچرز
قبل از اینکه آموزش فیوچرز را شروع کنیم، هدف معاملات فیوچرز را میگوییم تا با علاقه بیشتری به یادگیری بپردازید. شرکتهای مختلف ممکن است برای اهداف متفاوتی از قراردادهای آتی یا فیوچرز استفاده کنند.
متداولترین دلیل این است که در برابر نوع خاصی از ریسک محافظت شوند. شرکتها همچنین ممکن است معاملات فیوچرز را برای اهداف سفته بازانه انجام دهند. به عبارتی دیگر معامله گران فیوچرز یا می خواهند از خود در برابر کاهش قیمت ناخواسته محافظت کنند یا از افزایش قیمت سود ببرند.
3-1- کم کردن ریسک
مهم ترین هدف در معادلات فیوچرز، نبود اطمینان از اتفاقاتی است که در آینده خواهد افتاد و بر روی قیمت ارزهای دیجیتال اثر خواهد گذاشت. معامله گران با استفاده از معاملات فیوچرز می توانند از خطرات ناشی از نوسانات قیمت ارزهای مورد نظرشان جلوگیری کنند. با استفاده از چنین معاملههایی، ریسک نوسان قیمت برای خریدار و فروشنده کاهش مییابد.
3-2- کسب سود با پیش بینی قیمت
با استفاده از تحلیل داده و پیش بینی قیمت ارز دیجیتالی که دارید و با توجه به اینکه آن ارز کاهش پیدا کرده یا افزایش مییابد، استفاده از معاملات فیوچرز این امکان را به معامله گران میدهد که سود کنند. فروشنده با فرض بر اینکه قیمت داراییاش در آینده ممکن است کاهش پیدا کند، طی یک قرارداد فیوچرز دارایی مورد نظر خود را میفروشد تا بتواند با پایین آمدن قیمت، آن ارز را مجدد خریداری کند.
فاندینگ ریت در معاملات فیوچرز چیست؟
مفهوم فاندینگ ریت (Funding Rate) مثبت و منفی در تحلیل فیوچرز چیست؟ آیا تاثیر مثبتی در معاملات دارد؟
مثبت و منفی بودن فاندینگ ریت صرافی های ارز دیجیتال معنی و تاثیر متفاوتی در معاملات دارد. این مفهوم یکی از مواردی است که معاملهگران بازار، برای ترید و قراردادهای آتی یا فیوچرز ارزهای دیجیتال خود مانند بیت کوین و اتریوم باید نسبت به آن شناخت داشته باشند. این مکانیزم در صرافی های مختلفی نظیر بایننس، کوکوین و ... وجود دارد و از آنجایی که اکثر کاربران ایرانی از این صرافی برای مبادلات رمز ارزی خود استفاده میکنند، بهتر است نسبت به معیار Funding Rate اطلاعات درستی داشته باشند تا بتوانند معاملات بهینه تری را انجام دهند. در ادامه آن را توضیح می دهیم.
برخی می گویند تاریخ انقضا در معاملات فیوچرز چیست؟ تاریخ انقضا یکی از مشخصههای کلیدی در قراردادهای آتی یا فیوچرز است. زمانی که یک قرارداد منقضی میشود، فرآیند تسویه آن قرارداد آغاز می شود. به طور معمول، قراردادهای فیوچرز سنتی دارای تاریخ انقضای ماهانه یا فصلی هستند. در زمان تسویه، قیمت قراردادهای فیوچرز به قیمت واقعی دارایی در بازار نقدی یا همان اسپات (Spot) بسیار نزدیک میشود و در آخر تمام موقعیت های باز، سررسید شده و منقضی میگردد.
قراردادهای فیوچرز دائمی (Perpetual) که توسط صرافیهای ارز دیجیتال مورد استفاده قرار میگیرند بسیار شبیه به قراردادهای آتی سنتی هستند. با این حال، یک تفاوت عمده بین این دو وجود دارد.
در قراردادهای فیوچرز دائمی بر خلاف قراردادهای سنتی، تاریخ انقضا وجود ندارد و معاملهگران بدون هیچ محدودیتی میتوانند پوزیشنهای خود را باز نگه دارند. به عنوان مثال، یک معاملهگر میتواند پوزیشن شورت یا فروش خود را تا زمانی که لیکوئید نشده است، حفظ کند. در نتیجه، چنین کاری در بازارهای فیوچرز دائمی باعث میشود تا تریدها بسیار شبیه به جفتهای معاملاتی در بازار نقدی باشد.
با توجه به اینکه قراردادهای فیوچرز دائمی تاریخ انقضا ندارند بنابراین تسویه نمی شوند؛ در نتیجه صرافیها به مکانیزمی نیاز دارند که این اطمینان را ایجاد کنند که قیمت یک دارایی معین در بازار فیوچرز و بازار نقدی به هم نزدیک میشود، به طوری که فاصله قیمتی زیاد بین این دو را از بین می برد. این مکانیزم فاندینگ ریت (Funding Rate) یا نرخ تامین مالی نامیده میشود.
سود باز (Open Interest) در معاملات فیوچرز چیست؟
اپن اینترست در واقع حجم قراردادهای مشتقه باز یا قراردادهای معوقی است که برای یک بازار یا یک ارز دیجیتال خاص وجود دارد.
معامله گران در بازارهای کریپتوکارنسی به دنبال کسب اطلاعاتی هستند که باعث تمایز آن ها در بازار و کسب سود برای آن ها شود. یکی از مهم ترین این اطلاعات، به دست آوردن دانشی در ارتباط با دیگر تریدرها است. این اصطلاح در واقع چنین اطلاعاتی را در اختیار معاملهگرها قرار میدهد.
سود باز، با تعداد و حجم خرید و فروش تریدرها در طول روز تغییر میکند و نشان دهنده صعودی یا نزولیبودن یک بازار است. بهطورکلی، افزایش اپن اینترست را میتوان نشاندهنده قدرت در بازار دانست. به این دلیل که وقتی تعداد قراردادها در حال افزایش است، فعالیت و اشتیاق برای انجام معاملات در بازار زیاد است و برعکس. اگر مسیر سود بازنزولی باشد، روند بازار نیز نزولی است و نشان می دهد که تریدرها در حال بستن موقعیتهای خود هستند.
همان طور که گفتیم قراردادهای فیوچرز در هر سه صرافی کوکوین، بایننس و بای بیت انجام می شود که در ادامه به آموزش هر کدام از آنها میپردازیم.
4- آموزش فیوچرز کوکوین
KuCoin که در سال 2017 راه اندازی شد، یک صرافی جهانی ارز دیجیتال است که شش میلیون کاربر دارد. این صرافی تعدادی گزینه معاملاتی را در اختیار کاربران خود قرار می دهد. این امکانات شامل معاملات نقدی، مارجین، معاملات آتی یا فیوچرز و P2P، همراه با وام و سهام است .کوکوین ادعا میکند که پیشرفته ترین سطح امنیت را دارد و مجموعهای نزدیک به 400 ارز دیجیتال را ارائه میکند. علیرغم ویژگیهای متنوع، یک فضای مبادله دوستانه را برای مبتدیان فراهم می کند. رابط کاربری شیک و آسانی برای استفاده دارد. همچنین این صرافی از جمله کم هزینهترینها در صنعت کریپتو است و کارمزد پایینی دارد. اگر میخواهید به طور کامل از با این صرافی آشنا شوید، میتوانید از آموزش رایگان صرافی کوکوین بهره مند شوید. در ادامه نحوه ثبت نام در فیوچرز کوکوین را میگوییم. سپس قسمتهای مختلف آن را معرفی میکنیم. در نهایت به آموزش فیوچرز کوکوین میپردازیم.
4-1- ثبت نام در فیوچرز کوکوین
اولین مرحله آموزش فیوچرز در صرافی کوکوین این است که وارد صفحه اصلی شده، روی Assets و سپس Assets overview کلیک کنید. برای انجام معادله در این بخش باید مبلغی در بخش futures داشته باشید و از Main account به بخش Futures account پولی را منتقل کرده باشید تا بتوانید معاملات این بخش را انجام دهید.
قبل از هر کار باید یک رمز برای معاملات تعیین کنیم. چون قبل از انجام معاملات این رمز از ما خواسته میشود و دلیل آن هم افزایش امنیت حساب کاربری شما است.
4-2- تحلیل قسمت های مختلف محیط کاربری فیوچرز (Futures) کوکوین
در نوار فهرست بالای صفحه و در قسمت Derivatives یا مشتقات، چند انتخاب دارید. اما بیشتر با Futures Pro کار دارید. (بخش Futures light هم برای انجام معاملات فیوچرز طراحی شده است، اما خیلی ساده و سطحی است و با آن کاری نداریم).
قسمت Futures Brawl هم برای شرطبندی بر سر قیمت ارزها است که اگر درست حدس بزنید، دارایی بیشتری به دست میآورید و اگر ببازید، پولی را که درگیر شرطبندی کردهاید از دست میدهید. (این بخش برای کاربرانی که احراز هویت نکردهاند غیرفعال است).
بخش بعدی هم Leveraged Tokens (توکنهای اهرمدار) هستند که فقط در قسمت اسپات (spot) میتوان خرید و فروش کرد. توکنهایی که اهرم 3 آن ارزی هستند که میخواهیم خرید و فروش کنیم.
توکنهای لِورج کوین در حقیقت اهرم 3 کوینی هستند که در اسپات (spot) وجود دارد. پس اگر قیمت کوین اصلی a% جا به جا شود، قیمت توکنهای لورج (leverage) آن ضربدر 3 جا به جا میشود. در ضمن فقط برای معاملات زیر یک هفته به درد میخورند و بعد از آن هزینه نگهداری و قرارداد دارند.
4-3- آموزش معاملات در بخش فیوچرز صرافی کوکوین
برای انجام معاملات در بخش futures، فقط با Futures Pro کار داریم. بنابرین روی آن کلیک میکنیم و وارد صفحه مورد نظر میشویم.
قراردادهای futures، قراردادهای perpetual یا swipe down هستند که طی هر هشت ساعت، عددی به اسم funding fee از کسی که آن قرارداد را باز کرده است، گرفته شده یا به او داده میشود.
4-4- آشنایی با بخش سفارشات یا place order
پنل معاملات فیوچرز کوکوین پنل خوب، ساده و کاربردی است؛ اما نباید انتظار داشته باشیم مثل بیتنکس یا بای بیت به صورت تخصصی روی معاملات با اهرم و مشتقات کار شده باشد. آن پنلها ویژه معاملات مشتق هستند و پنلهای بسیار حرفهای هستند و دست تریدر را خیلی باز میگذارند. اما پنل کوکوین هم کار ما را راه میاندازد.
دو دسته سفارش در معاملات فیوچرز کوکوین تا زمانی که این مقاله نوشته شده است وجود دارد.
تفاوت limit با Stop این است که در limit، sell/short داریم که تنظیم یک قرارداد فروش استقراضی sell short است و نه تسویه!
تفاوت خرید و فروش در future با spot این است که میتوان از اهرم استفاده کرد و معاملهای با حجم تنظیم کرد. در واقع کمک میکند تا معاملهای بزرگتر با هزینه کمتر تنظیم کنید.
هر چه اهرم بیشتری انتخاب کنید، ریسک معامله انجام شده بیشتر و هر چه اهرم کمتری انتخاب شود، ریسک معامله کمتر است.
نکته: توصیه میشود در بالانس اختصاص داده شده به بازار کریپتوکارنسی، 85-90% را به معاملات اسپات (spot) اختصاص دهید و نهایتا 10-15% از معاملات خود را به معاملات با اهرم اختصاص دهید.
متاسفانه خیلی از افراد به این موضوع اهمیت نمیدهند و به ریسک بالای این موضوع توجه نمیکنند.
کرپتو ذاتا یک بازار نقدی است نه یک بازار مشتق. از طرفی به اندازه کافی نوسانی هست که نیازی به استفاده از اهرم در آن نباشد. با این حال اگر علاقه دارید که از اهرم در کریپتو استفاده کنید، کل حجمی که به مجموع معاملات با اهرم اختصاص میدهید، بیشتر از 10-15% از بالانس کل شما نباشد.
اگر کسی از روی عواطف شما را تشویق به استفاده از معاملات اهرمی در کریپتو میکند، احتمالا خودش اصلا معاملهگر خوبی نیست! این معاملات بدون کنترل ریسک و مدیریت سرمایه قوی و تجربه زیاد، صدماتی جبرانناپذیر به همراه دارند.
اکثر افرادی که معاملات اهرم انجام میدهد متضرر میشوند، مگر افرادی که اصول و قواعد را به خوبی میشناسند و میتوانند مدیریت سرمایه انجام دهند.
اگر مدت کمی است (6-7 ماه) که در حال انجام معاملات در این بازار هستید، اصلا چنین معاملاتی پیشنهاد نمیشود. چون احتمال ضرر و زیان آن خیلی بالا است. در ضمن مسئولیت آن صد در صد با خود شما است و نه صرافی و هیچ کس دیگری مسئولیتی بر عهده ندارد.
در صورتی که به چنین معاملهای علاقه داشتید:
نگاه کنید و اگر وضعیت قابل قبولی داشتید، نهایتا با 10-15% سرمایه خود وارد این معاملات شوید.
در ضمن هزینه هر معامله را بیشتر از 10 دلار در نظر نگیرید تا ریسک این بخش را تا حد امکان پایین بیاورید.
5- اموزش فیوچرز در بای بیت (Bybit)
در ابتدا می خواهیم در مورد صرافی بای بیت به شما بگوییم. Bybit یک صرافی ارز دیجیتال مانند کوکوین است. این صرافی در جزایر ویرجین بریتانیا و در مارس 2018 تاسیس شد.
صرافی بای بیت کاربران زیادی دارد. این صرافی در سایت خود اعلام کرده است که 1.6 میلیون کاربر دارد. بای بیت از نظر حجم معاملات و طبق سایت CoinMarketCap دارای رتبه 20 در میان صرافی های دنیا است.
هدف ایجاد و توسعه صرافی بای بیت، ساخت بستری برای معاملات اهرمی و فیوچرز (آتی) است. در این صرافی پردازش تراکنشها به 100.000 معامله در ثانیه میرسد و بسیار سریع است. این رقم برای بازار بیثبات رمزارزها، بسیار فوقالعاده است. این صرافی بسیار در حال رشد است و امکانات آن به طور مداوم افزایش مییابد.
یکی از مهمترین مزایای صرافی بای بیت احراز هویت اختیاری آن است. همچنین امکان برداشت 2 بیتکوین در روز بدون احراز هویت وجود دارد.
توجه: برای استفاده از بای بیت، همانند صرافی بایننس نیاز به فیلتر شکن یا VPN است، زیرا به دلیل وجود تحریم ها به کاربران ایرانی خدمات نمیدهد.
اگر به دنبال اموزش فیوچرز رایگان برای شروع معاملات خود در این صرافی هستید، ادامه مطلب را در خصوص آموزش فیوچرز بای بیت دنبال کنید.
5-1- بای بیت بهترین صرافی برای فیوچرزکارهای حرفهای ایرانی
با توجه به اینکه در صرافی بای بیت، امکان معاملات اهرمی و مارجین وجود دارد، این صرافی بهترین صرافی برای انجام معاملات فیوچرز برای ایرانیان است. فیوچرز بای بیت امکان انجام معاملات با اهرمهای بالا (تا اهرم ۱۰۰) را هم برای کاربران خود فراهم میکند.
بنابراین در کنار صرافی کوکوین، صرافی بای بیت نیز گزینه مناسبی برای انجام معاملات فیوچرز برای ایرانیان است. این صرافی تعداد ارزهای کمی دارد، اما از لحاظ احراز هویت هنوز دچار مشکل نشده است و بهترین صرافی برای فیوچرزکارهای حرفهای است.
5-1- ثبت نام و شروع معاملات فیوچرز بای بیت
برای معامله از طریق وب، به صفحه اصلی Bybit بروید. می توانید کادر ثبت نام را در سمت راست صفحه مشاهده کنید. اگر در صفحه دیگری مانند صفحه Fiat Gateway هستید، می توانید روی "Register" در گوشه سمت راست و بالای صفحه کلیک کنید تا وارد صفحه ثبت نام شوید.
معاملهگرانی که از برنامه Bybit استفاده میکنند، میتوانند از طریق دو روش زیر وارد صفحه ثبت نام شوند:
روش ثبت نام مد نظر خود را انتخاب کنید. شما می توانید با استفاده از آدرس ایمیل یا شماره موبایل خود ثبت نام کنید. ما هر دو روش را در اینجا ذکر می کنیم اما توجه داشته باشید که ثبت نام از طریق شماره موبایل برای ایرانی ها امکان پذیر نیست.
از طریق ایمیل ثبت نام کنید
اطلاعات زیر را وارد کنید:
ثبت نام با موبایل
اطلاعات زیر را انتخاب یا وارد کنید:
اطمینان حاصل کنید که شرایط و سیاست حفظ حریم خصوصی را درک کرده اید و با آن موافقت کرده اید. پس از بررسی صحت اطلاعات وارد شده، روی " Register" کلیک کنید.
یک صفحه تأیید ظاهر می شود. نوار لغزنده را بکشید تا الزامات تأیید را تکمیل کنید.
در آخر، کد تأیید ارسال شده به صندوق ورودی ایمیل خود را وارد کنید. همچنین اگر از روش ثبت نام با شماره موبایل استفاده میکنید، کد تایید پیامکی ارسال شده به شماره تلفن همراه خود را وارد کنید. سپس روی "Complete Registration" کلیک کنید.
توجه داشته باشید:
اگر ایمیل تایید را دریافت نکردید، لطفاً پوشه اسپم ایمیل خود را بررسی کنید.
5-2- معاملات فیوچرز بای بیت
قراردادهای فیوچرز در صرافی بایبیت از نوع قراردادهای دائمی (Perpetual) هستند. این قراردادها بسیار شبیه قراردادهای فیوچرز سنتی هستند، اما دو تفاوت وجود دارد:
قراردادهای دائمی تاریخ انقضا ندارند و تا زمانی که مارجین معاملاتی اجازه دهد میتوانید پوزیشن را نگه دارید.
برای همگرایی بین قیمت در بازار اسپات و فیوچرز دائمی از مکانیزمی به نام فاندینگ ریت (Funding Rate) استفاده میشود.
6- اموزش فیوچرز بایننس
نوبتی هم که باشد، پس از معرفی دو صرافی کوکوین و بای بیت، نوبت به معرفی صرافی باینننس و اموزش فیوچرز این صرافی می رسد. صرافی بایننس چیست؟ صرافی بایننس یک صرافی پیشرو در زمینه ارزهای دیجیتال است. این صرافی در سال 2017 در هنگ کنگ تأسیس شد. بایننس تمرکز زیادی بر تجارت آلت کوین دارد.
این صرافی معاملات کریپتو به کریپتو را در بیش از 500 ارز دیجیتال و توکن مجازی ارائه میدهد. از جمله بیت کوین (BTC)، اتر (ETH)، لایت کوین (LTC)، دوج کوین (DOGE) و توکن بایننس کوین (BNB). در سال 2018، در پاسخ به قوانین سختگیرانه چین در مورد مبادلات ارزهای دیجیتال، دفتر مرکزی شرکت، به Malta در اروپا منتقل شد.
بایننس مانند سایر صرافیهای رمزنگاری، خدماتی را در زمینه تجارت، جمعآوری سرمایه و حذف یا برداشت ارزهای دیجیتال ارائه میکند. علاقه مندان به ارزهای دیجیتال که مایل به راه اندازی توکنهای خود هستند، می توانند از بایننس برای جمع آوری سرمایه از طریق عرضه اولیه سکه (ICO) استفاده کنند. همچنین میتوانید قراردادهای فیوچرز خود را در بایننس انجام دهید. اما متاسفانه بایننس به احراز هویت احتیاج دارد. در ادامه اموزش ترید فیوچرز بایننس را به شما میگوییم.
پلتفرم فیوچرز بایننس چه ویژگیهایی دارد؟
پلتفرم فیوچرز بایننس در میان تریدرها طرفداران زیادی دارد. اما علت جذابیت این پلتفرم چیست؟ چه امکاناتی دارد؟ این پلتفرم دو قابلیت بسیار کاربردی را در اختیار تریدرها قرار میدهد که عبارتاند از:
موقعیتهای دریافت سود کوتاهمدت را در اختیار کاربران بایننس قرار میدهد.
ابزار لورچ و اهرم را در اختیار معاملهگران قرار میدهد تا به وسیله آن معاملات خود را انجام دهند.
برای معاملهگران این دو قابلیت Binance Futures بسیار اهمیت دارد و برای ترید حرفهای آنها مناسب است؛ چرا که راههای کسب سود جدید و متفاوتی را برای آنها فراهم میکند.
به عنوان مثال ارز دیجیتال بیت کوین را در نظر بگیرید؛ قیمت و ارزش بیت کوین به هیچ عنوان به صورت دائمی بالا نمیرود و در گذر زمان گاهی صعودی و گاهی ممکن است نزولی باشد. به کمک فیوچرز بایننس، کاربران از فراز و نشیبهای ارزش بیت کوین میتوانند سود کسب کنند.
6-1- چگونه قراردادهای فیوچرز را در بایننس معامله کنیم؟
معامله قراردادهای مشتقات ارزهای دیجیتال در Binance Futures بسیار ساده است. اگر کاربر و طرفدار صرافی بایننس هستید، می توانید با دنبال کردن مراحل زیر کار و آموزش فیوچرز خود را در بایننس شروع کنید:
6-2- نحوه دسترسی به معاملات ساختگی برای آموزش binance futures
شما می توانید بر روی [Profile] که در گوشه سمت راست و بالای رابط معاملاتی Futures قرار دارد، کلیک کنید. اینگونه به محیط تست شبکه Binance Futures دسترسی پیدا می کنید. به این صورت میتوانید با سرعت و ریسک صفر به آموزش صفر تا صد فیوچرز بایننس بپردازید.
برای ورود به پلتفرم معاملاتی شبیهسازی Binance Futures، روی [Log In] یا [Register] کلیک کنید. بدون ریسک کردن و از دست دادن سرمایه، تجارت در بازارهای ارزهای دیجیتال را به صورت زنده و واقعی تمرین کنید.
حساب شما دارای موجودی اولیه 100000 USDT و بدون ریسک خواهد بود. داشتن چنین حسابی این امکان را به شما می دهد که از تمام ویژگیهایی که Binance Futures ارائه میکند، استفاده کرده و تجربه کسب کنید.
شما میتوانید نمونه کارهای مجازی خود را در یک محیط تست، مدیریت کنید. همچنین با اعمال اهرم و قرار دادن توقف ضرر و همچنین گرفتن سفارشات سود، سطوح مختلف ریسک را آزمایش کنید.
نکته : لطفاً توجه داشته باشید که در محیط معاملاتی شبیه سازی شده ممکن است نمودار کندل استیک و قیمت با ارزش بازار متفاوت باشد
این بخش آموزش ارز دیجیتال رایگان مربوط به یکی دیگر از روش های تحلیل ارزهای دیجیتال به نام تحلیل فاندامنتال می باشد. آموزش ارز دیجیتال رایگان در این قسمت هم به صورت حرفه ای بوده و باید نهایت تسلط را به مباحث قبلی داشته باشید. چون در غیر این صورت چالش ها و ریسک های زیادی برای سرمایه ی شما می تواند به دنبال داشته باشد.
تحلیل فاندامنتال یک رمز ارز همانند بررسی اجمالی در مورد آن ارز از ابتدا تا به الان است. در این تکنیک شما باید اقدام به شفاف سازی همه ی اطلاعات زمان گذشته ی رمز ارز مربوطه نمایید. بعد از آن می توانید در مورد آینده ی آن ارز تصمیم گیری کنید.
برخی مواردی به صورت زیر وجود دارند که شما را می توانند در مورد روند این تحلیل کمک کنند:
باید اقدام به بررسی مسیر رسیدن ارزهای دیجیتال به اهدافشان نمایید. برای این کار می توانید وایت پیپر آن ارز دیجیتال را بررسی کنید.
در این راستا سعی کنید منابعی که اطلاعات جمع آوری می کنید، معتبر باشد.
سعی در بررسی همه ی عوامل به صورت پیوسته داشته باشید.
برای مقایسه ی دو رمز ارز باید همه ی آیتم های مربوط به آن ها را مورد ارزیابی قرار داده و بهترین را انتخاب کنید.
سعی کنید عواملی رو که اولویت های بیشتری دارند را مهم دانسته و به صورت جدی بررسی کنید.
در این گام از آموزش ارز دیجیتال به مرور برخی منابع مهم و حیاتی می پردازیم. منابع مهم آموزش ارز دیجیتال تحت عناوین می باشند که در ادامه بررسی خواهیم کرد:
بهترین سایت های ارز دیجیتال
بهترین کتاب های آموزش ارز دیجیتال
کتاب فارسی ارز دیجیتال
کتاب صوتی ارز دیجیتال
خرید کتاب ارز دیجیتال
دانلود رایگان کتاب آموزش ارز دیجیتال
آموزش رایگان ارز دیجیتال PDF
فیلم آموزش ارز دیجیتال
در این معرفی از آموزش ارز دیجیتال، لیستی از بهترین سایت های آموزش ارز دیجیتال، سایت های خبری و حتی سایت های پیش بینی ارزها را برای شما آماده کرده ایم. با مطالعه ی این قسمت از آموزش ارز دیجیتال می توانید روند بهتری را برای پیش بینی قیمت رمز ارز مورد نظرتان داشته باشید.
اخبار ارزهای دیجیتال، تحلیل های سایر کاربران در مورد رمز ارزها و نمودارها و ابزار تحلیل تکنیکال هر کدام از رمز ارزها در این سایت آماده است.
اطلاعات فاندامنتالی و نمودار و رتبه بندی ارزها در این سایت می باشد.
این سایت مشابه کوین مارکت کپ می باشد.
این سایت خبری مربوط به ارزهای دیجیتال است.
در این سایت می توانید تحلیل های لازم را در مورد هر رمز ارز قبل از ورود به معامله ارزیابی کنید.
یکی دیگر از سایت های خبری می باشد.
در این سایت اطلاعات مفید در مورد شبکه ی بلاک چین ارزهای دیجیتالی را می توانید پیدا کنید.
این سایت علاوه بر ارائه ی اخبار به روز، اطلاعات فاندامنتالی هم درباره رمز ارزها در اختیارتان قرار می دهد.
این دو شبکه ی اجتماعی از جمله منابع خبری بسیار مهم در مورد ارزهای دیجیتالی می باشند.
برخی از افراد آموزش ارز دیجیتال را ترجیح می دهند که با مطالعه ی کتاب پیش ببرند، برای همین خاطر در ادامه ی آموزش ارز دیجیتال برخی از کتاب های آموزشی ارز دیجیتال معتبر را برای شما معرفی می کنیم:
استفاده از منابع آموزش صوتی یکی دیگر از موارد جذاب برای آموزش ارز دیجیتال می باشد. کاربران می توانند اطلاعات زیادی را در مورد ارز دیجیتال با کتاب های صوتی به دست بیاورند.
برخی از کاربران هم خرید کتاب ارز دیجیتال را برای آشنایی با رمز ارزها ترجیح می دهند. توصیه هایی که برای خرید کتاب ارز دیجیتال داریم به شرح زیر هستند:
در وهله ی اول دقت کنید کتاب های خود را تحت عنوان موضوعات متفاوت انتخاب کنید.
در اولین مرحله سعی کنید یک کتاب در مورد تحلیل فاندامنتال ارز های دیجیتال و ماهیت آن ها تهیه و خریداری کنید.
دومین قدم هم نوبت به مطالعه ی یک کتاب آموزش برای روانشناسی بازار رمز ارزهای دیجیتالی و ریسک های مربوط به آن می باشد.
سومین قدم مطالعه ی کتاب آموزش در مورد تحلیل تکنیکال می باشد.
یکی دیگر از مهم ترین مباحث مربوط به رمز ارزها، در ارتباط با صرافی ها می باشد. در ادامه آموزش ارز دیجیتال به بررسی صرافی های معتبر خواهیم پرداخت. چون شناخت بهترین صرافی ارز دیجیتال بسیار حائز اهمیت می باشد.
برخی از صرافی های نامعتبر دارایی های کاربران را کلاهبرداری کرده و از چنگشان در می آورند. دریافت کارمزدهای بسیار بالا و عدم نقد کردن حساب کاربران و اخبار اشتباه در کارمزد ها هم در مورد این صرافی ها شنیده می شود. به همین دلیل مطالبی را در این راستا برای شما آماده کرده ایم که با مطالعه آن ها دیگر با این گونه چالش ها برخورد نکنید.
در این بخش از آموزش ارز دیجیتال رایگان به بررسی معیارهایی که برای انتخاب یک صرافی معتبر برای ارزهای دیجیتال وجود دارد، پرداخته ایم. این معیارها به شرح زیر هستند:
صرافی های داخلی باید از سازمان های ذیربط دارای مجوز باشند. صرافی های خارجی هم نیاز به دریافت رگولاتوری از مراکز معتبر هستند.
صرافی که انتخاب می کنید شناخته شده و قابل اعتماد باشد. حتی پرداخت کمی کارمزد بیشتر به انتخاب یک صرافی معتبر می ارزد.
بعضی از صرافی ها شرایط سختی را برای این مورد در نظر می گیرند. برای همین خاطر ورود به این صرافی ها دارای چالش های زیادی می باشد.
به دلیل این که چالش های معامله گران با صرافی ها تمامی ندارد، توصیه می شود صرافی که دارای پشتیبانی 24 ساعته می باشد را انتخاب کنید تا پاسخگوی سوال های شما باشد.
امنیت صرافی از اصلی ترین چالش های انتخابی برای صرافی ها می باشد. در صورت ضعف امنیت، هکرها به راحتی می توانند به این سایت ها نفوذ پیدا کرده و اقدام به برداشت و خالی کردن حساب های کاربران نمایند.
یکی دیگر از معیارهای مهم در انتخاب صرافی معتبر، میزان کارمزدی است که آن ها در قبال انجام تراکنش ها از کاربران خود دریافت می کنند.
دقت به میزان انجام معاملات در 24 ساعت یکی دیگر از معیارهای مهم در انتخاب صرافی مورد نظر می باشد.
حجم معاملات بالای یک صرافی باید همراه با بالا بوده تعداد کاربران آن باشد. به این صورت که نباید میزان معاملات بالا به وسیله ی افراد محدودی انجام بگیرد.
در این قسمت از آموزش ارز دیجیتال به معرفی بهترین صرافی های داخلی می پردازیم. البته این معرفی به معنای بی نقص بودن صرافی ها و ایمن بودن معاملات در آن نمی باشد.
صرافی نوبیکس یکی از محبوب ترین صرافی هایی است که امروزه بین کاربران بسیار محبوب شده است. این صرافی نهایت دقت را در انتخاب رمز ارزهای معتبر و شرایط پذیرش کاربران را داشته و در بین ایرانیان بسیار شناخته شده می باشد. در ادامه مزایا و معایب را با شما در میان می گذاریم:
با وجود این که صرافی نوبیکس سعی در فراهم کردن امکان معاملات بهترین ارزهای دیجیتال برای کاربران خود می باشد، ولی با توجه به آخرین آپدیت انجام شده بر روی این صرافی، صرافی نوبیکس تنها 25 ارز دیجیتال معتبر را پشتیبانی می کند.
کارمزد پایین یکی دیگر از مزایای صرافی ها به حساب می آید. این صرافی برای معاملات کمتر از ده میلیون تومان، کارمزد 35/. درصدی دریافت می کند. ولی با بیشتر شدن میزان معاملات، میزان کارمزد پایین تر خواهد آمد.
حجم معاملات این صرافی در هر 24 ساعت به 300 میلیارد می رسد. این میزان نمایان گر بالاتر بودن حجم معاملات می باشد.
با وجود این که در بیشتر شبکه های اجتماعی برخی از کاربران شکایت هایی را نسبت به کندتر بودن سرعت سایت و یا قطع ناگهانی سایت کامنت کرده اند، ولی با این وجود در مقایسه با دیگر صرافی های داخلی از شرایط بهتری برخوردار است.
در این قسمت از آموزش ارز دیجیتال به معرفی بهترین صرافی های خارجی ارز دیجیتال می پردازیم و مزیت ها و معایب آن را مورد بررسی قرار می دهیم. صرافی بایننس یکی از بهترین صرافی های خارجی در کل دنیا می باشد.
یکی از بزرگترین معایب این صرافی برای ایرانی ها در عدم وجود امکان فعالیت کاربران ایرانی در این صرافی می باشد.
بالاترین میزان حجم معاملات را صرافی بایننس ثبت کرده است.
انجام تراکنش ها با کارمزد بسیار کم می باشد.
امنیت بالایی که این صرافی چینی دارد موجب شده است تا صرافی بایننس بسیار جذاب تر شود.
صرافی بایننس با ارائه ی طرح های بسیار متنوع برای معاملات توانسته است که معامله گران زیادی را به سمت خود جذب نماید.
صرافی بینگ ایکس در حال حاضر برای ایرانیان امکانات معاملاتی خوبی را فراهم کرده است و فعلا در میان صرافی های خارجی برای ایرانی ها بهترین محسوب می شود.
دوره آموزش ارز دیجیتال
گام یازدهم آخرین گام از دوره ی آموزش ارز دیجیتال می باشد. ما در این بخش از مراحل گام به گام آموزش ارز دیجیتال سعی کرده ایم تا شما را به نقطه ی انتهایی مطالب برسانیم. در ادامه ی گام یازدهم آموزش ارز دیجیتال برخی منابع تکمیل کننده را در این راستا مرور می کنیم که با استفاده از این آموزش ها می توانید به صورت حرفه ای تر و تخصصی تر وارد بازار کریپتوکارنسی شوید. این منابع به صورت زیر می باشند:
آموزش ارز دیجیتال اصفهان
بهترین دوره ی آموزش ارز دیجیتال کدام است؟
آموزش ارز دیجیتال اصفهان: آموزش ارز دیجیتال اصفهان با ارائه ی دوره های حرفه ای آموزشی به صورت حضوری و هم به صورت پکیج های دانلودی در خدمت شما عزیزان می باشد. آکادمی استاد ترید برخی از دوره های رایگان هم برای آموزش دارد که به صورت زیر است:
آموزش کیف پول تراست والت
آموزش جامع صرافی کوینکس
آموزش نصب و استفاده از سیستم عامل Hiveos
آموزش بک تست (استراتژی های معاملاتی)
آکادمی استاد ترید دارای نماد اعتماد بوده و مورد تایید سازمان فنی و حرفه ای کشور می باشد. این آکادمی در راستای آموزش تخصصی ارز دیجیتال و سرمایه گذاری مشغول به فعالیت می باشد.
همچنین به عنوان یکی از مراجع تخصصی ارز دیجیتال و یکی از اولین و معتبرترین آموزشگاه های بورس و ارز دیجیتال در ایران می باشد. این آکادمی با برگزاری ابر دوره ی آموزش ارز دیجیتال در اصفهان به صورت حضوری شما را از هر نظر برای ورود به این بازار پرسود آماده می کند.
آموزش ارز دیجیتال از صفر تا صد با 17 درس رایگان
دنیای امروز روش های سرمایه گذاری زیادی را پیش روی ما قرار داده است اما یکی از پر رنگ ترین روش ها برای سرمایه گذاری خرید و فروش ارزهای دیجیتال است که دنیای جدیدی از سرمایه گذاری را پیش روی ما قرار داده است.
این روش سرمایه گذاری نیز مانند روش های دیگر سرمایه گذاری نیاز به آموزش و دقت بالایی دارد تا ریسک سرمایه گذاری شما کمتر شود. در این مقاله هر آنچه که باید درباره ارزهای دیجیتال بدانید را شرح داده ایم.
ارز دیجیتال چیست؟
ارز دیجیتال پول مجازی، رمزنگاریشده، غیرمتمرکز و مبتنی بر فناوری بلاک چین است. ارز دیجیتال تنها در شکل دیجیتالی موجود است و معادل فیزیکی در دنیای واقعی ندارد. با این وجود تمام ویژگیهای پولهای فیزیکی را دارا است و میتواند خرید و فروش شود و با آن تراکنش های مالی انجام داد. شما میتوانید ارز دیجیتال را به مثابه یک پس انداز و سپرده بانکی در نظر بگیرید.
اهمیت ارز دیجیتال
ارز دیجیتال را میتواند سیرتکاملی پول در جهان معاصر دانست. یکی از دلایل ایجاد ارزهای دیجیتال نیاز به وجود سیستمی بهتر و کارآمدتر برای پرداختها، مدیریت پول و بطور کلی سیستم مالی در سراسر جهان است.
در تکامل پول مبادله کالا با کالا، سکه ها، اسکناس، کارت های بانکی و امروزه ارزهای دیجیتال را مشاهده کرد. در دنیایی که پیشرفت به سمت دیجیتالی شدن پیش میرود لازم است تا سیستم های مالی نیز خود را با آن وفق دهند از این رو ارزهای دیجیتال ایجاد شده اند.
برای شناخت ارزهای دیجیتال لازم است تا مفاهیم پایه ای آن را بدانید در ادامه مهمترین مفاهیم برای شناخت ارزهای دیجیتال را معرفی خواهیم کرد.
کیف پول ارزهای دیجیتال (Wallets)
«والت» یا همان کیف پول ارز دیجیتال یک برنامه نرمافزاری است که کلیدهای خصوصی و عمومی را ذخیره میکند و با بلاک چین های مختلف در تعامل است تا کاربران بتوانند ارز دیجیتال خود را بفرستند، دریافت کنند و بر تراز حساب خود نظارت داشته باشند.
اولین گام استفاده از ارزهای دیجیتال، داشتن یک کیف پول دیجیتال است. بیت کوین و کریپتوکارنسیهای مشتق شده از آن، به صورت غیرمتمرکز در یک دفترکل عمومی به نام «بلاک چین» ذخیره و نگهداری میشوند.
انواع کیف پول ارزهای دیجیتال
کیف پول ارزهای دیجیتال توضیحات
کیف پول روی دسکتاپ کیف پولهای روی دسکتاپ باید در یک لپتاپ یا کامپیوتر خاص دانلود شوند و تنها از آن دستگاه خاص قابل دسترسی هستند. این نوع کیف پول راحت و ایمن هستند.
کیف پول روی موبایل این نوع از کیف پول نیز به طور مستقیم در دستگاه شما دانلود میشود. معمولا از طریق دانلود اپلیکیشنی روی موبایل خود به کیف پول کریپتوکارنسیتان دسترسی پیدا میکنید. چنین دسترسی این امکان را به شما میدهد تا با اسکن کردن کد QR، کوینهای خود را در یک فروشگاه خرج کنید.
کیف پول آنلاین یا روی وب کیف پول روی وب بهترین سطح از راحتی به هنگام ارسال کوینها به دیگران را در اختیار شما قرار میدهد. با این حال، کمترین سطح امنیت متعلق به این کیف پول است.
کیف پول کاغذی کیف پولهای کاغذی یکی از کم ارزشترین کیف پولهای کریپتو هستند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که کلیدهای عمومی و خصوصی خود را روی یک تکه کاغذ پرینت بگیرید و با این کار به سادگی میتوانید سطح امنیت پول خود را بالا نگه دارید. چون در این روش، کلیدها به هیچ سروری متصل نیستند.
کیف پول سخت افزاری به لحاظ امنیتی، هیچ کیف پولی بهتر از کیف پول سختافزاری نیست. کیف پول سخت افزاری یک دستگاه فیزیکی است که تنها هدفش ذخیرهسازی کلیدهای عمومی و خصوصیتان است.
امنیت ارزهای دیجیتال
بازار ارز دیجیتال در فضای اینترنتی فعالیت کرده و مکان فیزیکی ندارد در نتیجه ریسک سرمایه گذاری در این بازار به دلیل وجود هکر ها و سایت های کلاه برداری بی شماری که در این فضا وجود دارد بالا می باشد ، از طرفی نو ظهور بودن این بازار و عدم به رسمیت شناختن آن در دولت کشور های مختلف و همچنین نبود مرجع قانونی مناسبی برای برخورد با تخلف های صورت گرفته در این بازار سبب شدت گرفتن این نگرانی ها می باشد.
اولین راه برای تامین امنیت ارز دیجیتال خود باید امنیت کیف پول خود را تامین کنید، در واقع زمانی که ارزهای دیجیتالی خود را خریدید، باید در قدم اول آنها را درون کیف پول هایی قرار دهید که امنیت بالایی دارند.
ویژگی های یک کیف پول ایمن
پشتیبانگیری از کلید خصوصی
ورود دو مرحلهای
رابط کاربری راحت
پین کد
تیم توسعه دهنده فعال و معتبر
قابلیت نصب روی تمام دستگاهها و سیستم عاملهای مختلف
کاربردهای ارز دیجیتال
1- خریدهای اینترنتی
در ابتدا که رمز ارزها به وجود آمدند با هدف تسهیل در پرداختهای اینترنتی ایجاد شدند. شما میتوانید تراکنش با ارزهای دیجیتال را در سایت های بزرگ جهان، اپلکیشن ها و فروشگاه های آنلاین را مشاهده کنید.
2- انجام معاملات بین المللی
ارز دیجیتال را میتوان پولی در سطح بین الملل دانست، بنابراین سازگاری پولی برای انجام معاملات مالی بین المللی را به حداقل رسانده و به راحتی میتوان با ارز دیجیتال معاملات بین المللی داشت.
3- تسهیل معاملات سنگین
ارز دیجیتال چون وجود خارجی ندارد و مبتنی بر پول فیزیکی نیست بهترین گزینه برای معاملات با ارزش بالا و حجم سنگین پول است. در معاملات سنگین که هزینه جابهجایی پول زیاد است؛ ارز دیجیتال به راحتی میتواند مبادله شود.
4- سرمایهگذاری
علاوه بر کاربرد ارز دیجیتال به عنوان روش پرداخت میتوان آن را به چشم سرمایهگذاری نیز دید. در حال حاضر روز به روز بر تعداد ارزهای دیجیتال افزوده میشود که نشان از استقبال افراد و ورود پولهای هنگفت به این بازار است که آن را برای سرمایهگذاری جذاب کرده است.
خرید و فروش ارز دیجیتال
خرید و فروش ارز دیجیتال به صورت آنلاین انجام میشود. شما میتوانید به سایت های صرافی های دارای مجوز خرید و فروش خود را انجام دهید. خرید از صرافی های یکی از امن ترین راه های خرید ارز است.
کیف پول آنلاین را به صورت رایگان بر روی گوشی یا کامپیوتر خود نصب کنید. اما این نکته را در نظر بگیرید برای دانلود از منابع رسمی استفاده کنید تا امنیت بالایی داشته باشید.
خرید از طریق آدرس کیف پول بیت کوین که شبیه شماره حساب بانکی است انجام میشود. پس از تصمیم به خرید ارز دیجیتال باید به دنبال فروشنده باشید که میتوانید از طریق افراد حقیقی بخرید و هم از صرافیهای معتبر که البته پیشنهاد ما به شما صرافیها است.
آموزش کامل بلاک چین فقط با 6 درس+ PDF (و نکات کاربردی)
صرافیهای ارز دیجیتال در ایران از کاربران درخواست ارسال مدارک شناسایی میکنند که مانع از کلاهبرداری و پولشویی شوند. معادل هر میزان ارز دیجیتالی که میخواهید پول به حساب صرافی واریز میکنید و در مقابل نیز صرافی مربوطه ارز دیجیتال را به کیف پول شما منتقل میکند.
نحوه فروش ارز دیجیتال نیز به همین صورت است که میتوانید به افراد حقیقی یا به صرافیهای معتبر بفروشید و معادل ریالی آن را دریافت کنید.
استخراج ارز دیجیتال
زمانی که فردی برای کسی یک ارز دیجیتال مانند بیت کوین میفرستد این تراکنش باید از یک منبعی مورد تایید قرار بگیرد و امنیت آن را تضمین کند.
کسی که این تراکنش را تایید میکند کسی نیست جز استخراج کنندگان بیت کوین. این افراد با استفاده از دستگاههای استخراج ارز دیجیتال؛ سخت افزاری را در اختیار شبکه بیت کوین قرار میدهند که امنیت آن را تامین کند.
بهترین زبان برنامه نویسی برای کار و درآمدزایی (توصیه شرکت های خارجی)
در ازای برقراری این امنیت و تایید تراکنشها؛ کارمزدی به این افراد پرداخت میشود که همان بیت کوینی است که در لحظه به وجود آمده است.هرچه قدر سیستم سخت افزاری یک دستگاه بیشتر بتواند درستی یک مبادله را تایید کند بیت کوین بیشتری در شبکه به وجود میآید و به عنوان پاداش به آن داده میشود.
استخراج بیت کوین به یک جریان برق مداوم، اینترنت و دستگاههای استخراج کننده قوی نیاز دارد. استخراج دیگر ارزهای دیجیتال نیز به همین صورت است.
آموزش ترید ارز دیجیتال، ترید چیست و تریدر کیست؟
امروزه تاثیر ارزهای دیجیتال بر اقتصاد جهان بر هیچ کسی پوشیده نیست. تعداد کاربران، موسسات و کشورهای فعال در حوزه معاملات ارز دیجیتال روز به روز در حال افزایش است. در صورتی که شما نیز از علاقهمندان به کسب درآمد از طریق ترید ارز دیجیتال هستید، ابتدا باید دانش خود را در حوزروش های سرمایه گذاری در ارزدیجیتال افزایش دهید. با ما همراه باشید تا با ترید ارزهای دیجیتال آشنا شوید.
ارز دیجیتال و کریپتوکارنسی چیست؟
ارز دیجیتال نوعی ارز است که فقط به صورت دیجیتالی یا الکترونیکی وجود دارد و در فرم فیزیکی موجود نیست. به پول دیجیتال، پول الکترونیکی، ارز الکترونیکی یا پول نقد سایبری نیز گفته میشود.
رمزارز یا همان کریپتوکارنسی، یک نوع ارز دیجیتال الکترونیکی است که برای انجام معاملات و تراکنش ها از توابع رمزنگاری استفاده میکند.
توجه داشته باشید که:
۱- ارزهای دیجیتال ارزهایی هستند که فقط با رایانه یا تلفن همراه قابل دسترسی هستند، زیرا فقط به صورت الکترونیکی وجود دارند.
۲- از آنجایی که ارزهای دیجیتال نیازی به واسطه ندارند، هزینه تراکنش با استفاده از این نوع ارزها کاهش پیدا میکند.
۳- تمام ارزهای رمزنگاری شده نوعی ارز دیجیتال هستند، اما تمام ارزهای دیجیتال، رمزنگاری شده نیستند.
معامله یا ترید ارز دیجیتال چیست؟
ترید یا معامله ارز دیجیتال چیست؟
به معامله ارز دیجیتال، ترید ارز دیجیتال (ترید یا معامله؛ Trade) گفته میشود و هدف از آن، کسب سود در بازههای زمانی مختلف است. انواع گوناگونی از ارزهای دیجیتال برای خرید و فروش دارد که هر فرد میتواند به دلخواه، با یکی از آنها شروع به معامله کند.
متاسفانه بیشتر مقالات و کتابها، نسبت به تفاوت ترید با استخراج بیتوجه هستند. در حالی که هدف از سرمایهگذاری کسب ثروت در یک بازه زمانی طولانی با خرید و نگهداری یکسری دارایی (سهام، اوراق قرضه، دلار، طلا و غیره ) است. در مقابل، منظور از ترید، خرید و فروش مکرر در بازار مالی برای کسب سود بیشتر است. ترید و سرمایهگذاری هر چند هر دو به دنبال سود بیشتر هستند، اما برای رسیدن به این هدف، راههای مختلفی را دنبال میکنند.
تریدر کیست؟
فرد معاملهگر یا تریدر (Trader)، با هدف کسب سود به خرید و فروش ارز دیجیتال با توجه به نمودارهای قیمتی و اخبار بازار میپردازد. یک تریدر حرفهای کسی است که:
۱- توانایی یادگیری مطالب روز دنیا و تجزیه و تحلیل فنی آنها را دارد.
۲- توانایی فکر کردن به تمام جوانب یک موضوع را دارد.
۳- از صبر و نظم خوبی برخوردار است.
۴- قابلیت استخراج اطلاعات از نمودارهای قیمتی را دارد.
۵- فعال است و نظارهگر بازار نیست.
۶- جهت درست بازار را تشخیص میدهد.
معامله جفت ارز به چه معناست؟
زمانی که دو ارز غیر یکسان در برابر هم مبادله یا معامله شوند (Currency Pair)، معامله جفت ارز روی میدهد. اولین ارز ذکر شده در این معامله، ارز پایه و دومین ارز، ارز قیمتگذاری شده نامیده میشود.
در اغلب موارد بزرگترین اشتباه معاملهگران، عدم انتخاب صحیح ارزها است. برای تعیین استراتژی ورود به بازار و خروج از آن، انتخاب جفت ارز مناسب بسیار حیاتی است. از این رو، باید پیش از انجام معامله جفت ارز، در این زمینه اطلاعات خود را کامل کنید. در حال حاضر، انجام معامله جفت ارز با ارز دیجیتال تتر در والکس امکانپذیر است.
چه روشهایی برای ترید ارز دیجیتال وجود دارد؟
ترید ارز دیجیتال
با ۴ روش زیر، میتوانید ترید ارز دیجیتال را انجام دهید:
۱- خرید و فروش فوری ارز دیجیتال یا Scalping
به ترید ارز دیجیتال در بازه زمانی بسیار کوتاه (چند ثانیه تا چند دقیقه) برای کسب سود سریع، خرید و فروش فوری یا اسکالپینگ گفته میشود. روش تحلیل در این روش بر پایه استفاده از رباتهای معاملهگر، پلتفرمهای معاملاتی خودکار و تحلیل تکنیکال ( در این تحلیل، تنها متغیر قیمت در نظر گرفته میشود) است.
۲- خرید و فروش روزانه ارز دیجیتال یا Day Trading
معاملات روزانه کوتاه مدت است و میتواند به معنای نگه داشتن دارایی فقط برای یک روز باشد. در این روش، تریدر قبل از پایان یافتن روز، دارایی خود را به امید کسب سود کم اما سریع، میفروشد. روش تحلیل در خرید و فروش روزانه ارز دیجیتال، تحلیل تکنیکال است.
۳- خرید و فروش نوسانی ارز دیجیتال یا swing trading
ترید ارز دیجیتال به روش خرید و فروش نوسانی، در بازه زمانی میان مدت انجام میشود. بر خلاف معامله روزانه که شامل خرید و فروش به صورت روزانه برای کسب سود کم است، در خرید و فروش نوسانی، تریدرها با استفاده از تحلیل تکنیکال موقعیتهای مناسبی را برای سرمایهگذاری در بازه زمانی ۲ هفته الی ۲ ماه به دست میآورند تا بتوانند سود بیشتری کسب کنند.
در این روش با توجه به قیمت کف، موقعیت در نظر گرفته میشود و در موقعیت سقف قیمت، به صورت یکپارچه یا تدریجی، ارز دیجیتال به فروش میرسد.
معامله نوسانی یک معامله بسیار محبوب برای تریدرهای ارزهای دیجیتال است، زیرا قیمت بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال مرتباً در طی یک هفته، نوسانات شدید قیمت را نشان میدهند. این نوسانات قیمت، تریدرها را قادر میسازد تا در صورت دستیابی به نقاط ورود و خروج مناسب از بازار، سود مناسبی را کسب کنند.
۴- خرید و فروش ارز دیجیتال با موقعیتگیری یا Position Trading
ترید ارز دیجیتال به روش موقعیتگیری، در بازه زمانی بلند مدت و با استفاده تحلیل تکنیکال و فاندامنتال انجام میشود. در این روش، در واقع با استفاده از تحلیل فاندامنتال، یک موقعیت خرید و فروش برای ۳ الی ۱۲ ماه در نظر گرفته میشود (متغیرهای کلیدی مانند ارزش بازار، تعداد ارز دیجیتال و موسسان ارز دیجیتال موردنظر مورد بررسی قرار میگیرند).
هر چند ترید ارز دیجیتال به روش موقعیتگیری آسان به نظر میرسد، اما قواعد مخصوص به خود را دارد که باید به خوبی با آن آشنایی داشته باشید.
۵- معاملات رونویس یا Copy Trading
کپی تریدینگ در واقع بدان گونه است که کاربر یک تریدر حرفهای را انتخاب میکند و دقیقاً همان کاری را که آن تریدر انجام میدهد، اجرا میکند. در برخی از پلتفرمها، کاربران با بررسی پروفایل تریدرهای حرفهای و انتخاب شخص مورد نطرشان، میتوانند روش خودکار کپی تریدینگ را انتخاب کنند.
ارزهای دیجیتال مهم و معروف برای ترید کداماند؟
انواع رمزارز برای ترید ارز دیجیتال
در صورتی که تصمیم به کسب درآمد از طریق ترید ارز دیجیتال گرفتهاید، شناخت برخی از ارزهای دیجیتال و نحوه عملکرد آنها از اهمیت زیادی برخوردار است. در ادامه، ۵ نوع ارز دیجیتال (از نوع رمزنگاری شده) معروف را به شما معرفی میکنیم:
۱- رمزارز بیت کوین
بیت کوین (BTC) یک نوع ارز دیجیتال رمزنگاری شده است که توسط ساتوشی ناکاموتو در سال ۲۰۰۸، معرفی و در سال ۲۰۰۹، ایجاد شده است. از بیت کوین نیز مانند پول معمولی، میتوانید برای خرید و فروش اقلام موردنیاز استفاده کنید و از نظر کاربرد، میتوان گفت که بیت کوین با سایر پولهای رایج تفاوتی ندارد.
استفاده از بیت کوین چندان کار سختی نیست و بدون نیاز به درک جزئیات فنی از نحوه عملکرد شبکه بیت کوین، میتوانید از آن استفاده کنید. هنگامی که یک کیف پول بیت کوین را بر روی تلفن همراه یا رایانه خود نصب کنید، هر زمان که بخواهید، میتوانید به مقدار دلخواه بیت کوین به کیف پول شخص دیگر انتقال دهید.
۲- رمزارز اتریوم
اتریوم (ETH) یک پلتفرم محاسباتی غیرمتمرکز است که قابلیت عملکرد قرارداد هوشمند را دارد. این سیستم غیرمتمرکز توسط هیچ شخص و یا سازمانی کنترل نمیشود و مبادلات اتریوم مستقل از بانک ها صورت میگیرد. به رمزارز مبادله شده در این شبکه، اتر گفته میشود.
۳- رمزارز ریپل
ریپل (XRP) یک مبادله ارزی، شبکه حواله و سیستم تسویه حساب مطمئن با سرعت بالا است. این برنامه، پرداختهای بینالمللی فوری، مشخص و کم هزینه را ارائه میدهد. شبکه پرداخت ریپل در واقع انتقال پول را در بستر اینترنت از طریق اتصال به بانکها و موسسات مالی انجام میدهد.
۴- رمزارز لایت کوین
لایت کوین (LTC) یکی دیگر از رمزارزهای معروف است که تحت مجوز MIT / X11 منتشر میشود. این ارز از بیت کوین الهام گرفته شده و از نظر فنی تقریباً مشابه بیت کوین است. تفاوت اصلی رمزارز لایت کوین و بیت کوین، نرخ تولید بلاک است. بلاکهای لایت کوین سریعتر از بیت کوین تولید میشوند. به همین دلیل، تراکنشها در لایت کوین در مدت زمان کوتاهتری نسبت به بیت کوین تایید میشوند.
۵. بیت کوین کش
بیت کوین کش (BCH) شاخهای از بیت کوین است که در راستای برطرف کردن برخی از مشکلات بیت کوین مانند محدودیت در حجم بلاک، ایجاد شده است. با بروزرسانی بیت کوین، حجم بلاک از ۱ مگابایت به ۸ مگابایت رسید. با بیشتر شدن حجم بلاکها در بیت کوین کش، معاملات با سرعت بیشتر و در زمان کمتری انجام میشوند.
کاربران سوالات زیادی را در رابطه با آموزش ارزدیجیتال بصورت رایگان ارسال کرده اند که تعدادی از آن ها را به اختصار توضیح می دهیم :
در خصوص ارزدیجیتال ، کرپتوکارنسی و آموزش های رایگان سوالات پرتکرار از سوی کاربران مطرح می شود. ما بطور جامع در این مورد صحبت کرده ایم اما تصمیم گرفتیم برای آن دسته از عزیزان که حال و حوصله ای برای خواندن مطالب ندارند، یک سری از موارد را به صورت پرسش و پاسخ با آن ها به اشتراک بگذاریم. امیدواریم مطالب برای شما مفید بوده باشند.
اگر سوالات خود را در بالا نيافتيد، در قسمت دیدگاه ها، نظر و سوالات خودتان را مطرح کنید.
با عضویت در خانواده ده ایکس علاوه بر یادگیری استراتژی های مختلف معاملاتی بصورت مادام العمر در کانال وی آی پی خانواده ده ایکس عضو شوید.